Compliment del Pla de Mandat 2015-2019

El febrer de 2016 es va presentar públicament el Pla de Mandat 2015-2019, que impulsava el Govern municipal que en aquell moment estava format per Unitat Cubellenca 11 – Reagrupament, Esquerra Republicana de Catalunya i Iniciativa per Catalunya, i al que posteriorment, es va sumar Convergència i Unió. Com dèiem aleshores, aquest document és la principal eina de planificació estratègica. El full de ruta dels quatre anys del Mandat 2015-2019.

 

Aquestes quatre formacions vam estructurar la nostra acció política en sis principis:

  • Diàleg constant amb totes les forces polítiques
  • La nostra prioritat són les persones. Som i serem al seu servei
  • Crearem sinergies amb la resta d'agents del territori en benefici del municipi i dels ciutadans/es
  • Farem una gestió eficient dels recursos existents
  • Coordinació entre els projectes per aconseguir els objectius i els resultats esperats
  • Transparència en la gestió municipal

 

Aquests principis, s’estructuren en 3 prioritats de l’acció municipal, que són els que el Govern municipal es va marcat com a prioritaris per executar en aquest quadrienni 2015-2019.

 

N’estem prou satisfets, sobretot tenint en compte que aterrem a l’Ajuntament de Cubelles el juny de 2015 en minoria, sense pressupost i amb un dèficit d’inversió i, sobretot, manteniment dels darrers 20 anys que calia afrontar de forma prioritària. A més, dels projectes que ens vam marcar per a executar, n’han sortit, ja sigui derivats o per l’oportunitat que donen 4 anys, que són prou positius i interessants per al municipi de Cubelles.

 

Hem posat a les persones, els cubellencs i les cubellenques, però també els veïns i veïnes de segona residència i els visitants a la nostra vila en el centre de les nostres decisions.

Per poder seguir allò que s’ha fet, el que està pendent de fer i allò que no hem pogut executar, hem mantingut l’estructura del document del Pla de Mandat, indicant amb colors l’estat de cada acció. Per altra banda, hem afegit aquelles accions que, malgrat no estar contemplades en un primer moment, s’han anat sumant al projecte d’aquest mandat perquè s’han considerat positives pel conjunt de la ciutadania:

 

Executat En execució No executat Coses noves
Projecte executat Projecte en marxa Projecte no executat Nou projecte

 

 

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023