Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

RSS 2.0

 • Reunió Salut

  El Govern municipal trasllada les necessitats en l'àmbit de la salut als nous responsables territorials

  19 de juliol de 2024

  L’Alcaldessa de Cubelles i el regidor de Salut, Rosa Fonoll i Josep Maria Hugué, respectivament, s’han reunit amb els nous responsables de Salut del territori, Irene Abad, gerent de la Regió Sanitària Penedès, i Daniel Ferrer-Vidal, gerent de Territorial de l’Institut Català de la Salut al Penedès, per traslladar-los i estudiar de forma conjunta les mancances del municipi i la comarca en matèria sanitària. Entre les reclamacions, els representants del Govern han posat sobre la taula...

 • L'Alcaldessa respon

  L’Alcaldessa respon tanca la tercera temporada a Ràdio Cubelles atenent una vuitantena de consultes de la ciutadania

  18 de juliol de 2024

  Rosa Fonoll va passar pel programa mensual de Ràdio Cubelles L’Alcaldessa respon i va contestar les preguntes formulades per la ciutadania. En aquesta edició, la darrera abans de l’aturada per la programació d’estiu, va atendre les consultes de nou persones, sumant un total de 78 preguntes en la tercera temporada, iniciada el passat mes de març quan es va reprendre després de les eleccions municipals del maig de 2023. Entre les propostes rebudes, Fonoll ha destacat la proposta d'una ciutadana...

 • ple juliol.jpeg

  El Ple municipal aprova el Pla Local d’Habitatge

  18 de juliol de 2024

  Cubelles disposa ja d’un Pla Local d’Habitatge (PLH), el document que defineix les polítiques municipals que es duran a terme en matèria d’habitatge en els propers sis anys. El Pla va ser aprovat en sessió plenària aquest dimarts, amb els vots favorables de l’equip de govern (Unitat Cubellenca, PSC i Cubelles en Comú Podem), Junts per Cubelles, ERC i CUP, i les abstencions dels grups municipals de VOX i el PP.

 • Festa Major Petita 2024.jpg

  La Festa Major Petita recupera el correfoc, les sardanes i les havaneres

  16 de juliol de 2024

  La Festa Major Petita arriba a Cubelles, del 26 al 30 de juliol, amb un programa que recupera la cercavila de foc, les havaneres i les sardanes. El cartell inclou bona part dels protagonistes de la celebració d'enguany com són els gegants, els castells, els diables, els timbalers, els grallers, els capgrossos, les sardanes i el Viagrot.

 • surival zombie 4.jpeg

  Èxit de la XV edició de la Festa Jove

  16 de juliol de 2024

  La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Cubelles fa una bona valoració de la XV Festa Jove que ha tingut lloc aquest cap de setmana i que ha aplegat prop d’un miler de persones.

 • Refugi climàtic.jpg

  Cubelles compta amb tres refugis climàtics per a aquest estiu

  16 de juliol de 2024

  Cubelles posa a disposició de la població tres refugis climàtics amb l’objectiu de proporcionar frescor i descans davant un episodi de calor intensa com el que podria arribar en els pròxims dies.

  Els refugis climàtics estan oberts a tota la població, però estan especialment dirigits a persones vulnerables davant les altes temperatures, com ara les persones grans, infants o persones amb malalties cròniques.

 • Plans Igualtat Empreses.jpg

  Nou servei d’assessorament en Plans d’igualtat per a empreses i entitats de Cubelles

  15 de juliol de 2024

  El Consell Comarcal del Garraf i l’Ajuntament de Cubelles ofereixen un nou Servei d’assessorament i acompanyament gratuït per a l’elaboració de Plans d’igualtat i protocols d’actuació en cas d’assetjament sexual i per raó de sexe per a empreses i entitats de la vila. Aquesta proposta es dona també als municipis de Canyelles i Olivella.

 • CETS_1.jpg

  Cubelles participa en el 9è Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible

  12 de juliol de 2024

  Cubelles ha participat aquesta setmana en el 9è Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible, que ha tingut lloc a l'Hospital de Cervelló, a Olesa de Bonesvalls. Han assistit en aquesta trobada una trentena de persones, entre àmbit públic i privat, dels parcs del Foix, del Garraf i d’Olèrdola. Per part de Cubelles, hi han intervingut l’Oficina Municipal de Turisme, Finques Ferrer i Descoberta amb Mas d’en Pedro.

 • Meduses.jpg

  L’Ajuntament alerta sobre les diferents meduses que es poden trobar a la costa aquest estiu

  11 de juliol de 2024

  La regidoria de Medi Ambient i Benestar animal fa una crida per prevenir les picades de meduses alertant sobre les cinc espècies més habituals al litoral català aquest estiu.

 • Recollida roba usada Humana

  La gestió del residu tèxtil recupera més de 13 tones de roba usada a Cubelles al primer semestre

  10 de juliol de 2024

  Més de 36.000 peces de roba s’han recuperat a Cubelles al primer semestre i han pogut tenir una segona vida. És el balanç que fa Humana Fundación Pueblo para Pueblo del servei de recollida selectiva de roba al municipi. De la gestió d’aquest residu es deriven beneficis ambientals (81 tones de CO2 no emeses) i també socials (creació d’ocupació verda, execució de projectes de cooperació al desenvolupament i programes socials a Catalunya).      

  La gestió del tèxtil usat viu...

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023