Salutació Alcaldia

Benvinguts a Cubelles

 

Aquest web no pretén ser altra cosa que una finestra oberta de Cubelles al món. Un portal des d’on informar-se i conèixer l’agenda dels actes i activitats, tant les organitzades des de l’Ajuntament però també des del teixit associatiu, tan actiu i vinculat a la vida diària de la nostra vila. Però no tan sols això.

 

Aquest web també pretén ser un punt de trobada d’aquells qui s’interessen en Cubelles pels nostres comerços, els equipaments, però també la nostra llarga història i les nostres arrelades tradicions. De la mateixa manera hi trobareu tots els continguts d’una administració moderna, oberta, transparent i participativa com vol ser l’Ajuntament de Cubelles.

 

Busquem apropar-vos totes les novetats i oferint-vos el màxim de serveis possibles. A través del web i tots els canals oberts amb l’Ajuntament de Cubelles podreu proposar-nos canvis, suggeriments o comunicar-nos les vostres queixes i inquietuds. Tot pensat amb l’objectiu de millorar la vida dels nostres vilatans i la qualitat de l’estança dels qui ens visitin. El que tot unit farà de Cubelles un municipi millor i més pròsper.

 

En definitiva, un marc on s’uneixen la vila i l’administració, la ciutadania i els visitants. Des d’aquí us convido a navegar-hi i conèixer més i millor aquesta preciosa vila mediterrània que és Cubelles, el meu poble.

 

Rosa M. Fonoll i Ventura

Alcaldessa de Cubelles

Salutació alcaldessa 

  • 1 rosa fonoll

Enllaços relacionats

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023