Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel


 

 

VIsita virtual a l'Exposició Permament del Pallasso Charlie Rivel  a cubelles

 

Exposicio permanent charlie rivel

 

L’exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel

L’exposició dedicada a Charlie Rivel i Paulina Schumann treballa per a difondre el patrimoni cubellenc i el Fons de Charlie Rivel i el Fons de Paulina Schumann. Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: charlierivel@cubelles.cat

 

L’exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel

Plaça del Castell, 1

08880 Cubelles

e-mail: charlierivel@cubelles.cat

bloc: http://charlierivel.cubelles.cat

 

Actualment l’exposició permanent del pallasso ofereix visites guiades demanant reserva prèvia. Contacta amb l’exposició per correu electrònic.

 

HORARI/HORARIO/OPENING TIMES/HORARIES:

De dimarts a dissabte de 10.00 a 13.00h.

De martes a sábado de 10 a 13h.

From Tuesday to Saturday from 10h a 13h.

De mardi à samedi de 10.00 à 13.00h.

INFORMA'T: charlierivel@cubelles.cat

 

Vine a descobrir virtualment la col·lecció personal de Josep Andreu i Lasserre, l’universal pallasso català Charlie Rivel (1896-1983). Completíssim artista de circ, el Charlie Rivel pallasso només li calien una guitarra, una cadira i el seu talent per comunicar-se intensament amb el públic. Entre altre material, a l’exposició es pot veure una part del vestuari del pallasso cubellenc, premis, imatges d’actuacions i altres documents. Des del 16 de març del 2006, l’exposició està instal·lada en una sala del Castell de Cubelles i es pot visitar a títol individual o bé en grups. Es disposa d’imatges d’actuacions i la biografia en set llengües (català, castellà, anglès, francès, italià, alemany i rus). 

 

Durant l’any hi ha disponibles altres activitats i tallers dedicats a Charlie Rivel i Paulina Schumann. Informa’t, al bloc de l'exposició http://charlierivel.cubelles.cat o la web de l'Ajuntament: www.cubelles.cat .  Vine a Cubelles i visita l'exposició d'en Charlie Rivel, i posa’t a la pell dels artistes de circ. 

 

Aquest estiu participa de les passejades guiades pel nucli antic amb toc de circ, inscripcions a la web municipal: www.cubelles.cat

 

Charlie rivel 4

Recordeu que l'Exposició també participa amb diverses festes a Cubelles realitzant visites guiades o jornades de portes obertes. Més informació a l'espai de l'agenda: http://www.cubelles.cat/actualitat/noticies/agenda.htm 

 

ACTIVITATS PREVISTES EN EL CALENDARI 2021

- Al llarg de l'any participem amb activitats o tallers a diverses festes del municipi relacionades amb l'Exposició dedicada a Charlie Rivel i Paulina Schumann.

 

- A partir del 17 de febrer de 2021 fins el proper 17 de febrer de 2022, celebrem el centenàri de Paulina Schumann.

 

- Al març l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel participa dins dels actes del 8 de març. Enguany, coincidint amb la celebració del centenàri de Paulina Schumann, oferim una exposició temporal ubicada al centre Violeta de Cubelles, consulteu l'enllaç: Exposició: Paulina Schumann

 

- A l'abril a Cubelles es celebra la Setmana Cultural amb activitats diverses, com la trobada de puntaires, el concurs de pintura ràpida, l'exhibició dels balls blancs, entre d'altres propostes. L'exposició participa apropant el patrimoni cubellenc a través de la difusió del Fons de Charlie Rivel i el Fons de Paulina Schumann.

 

- Per celebració del Dia Internacional dels Museus (18 de maig) l’exposició participa amb propostes dedicades a Charlie Rivel, Paulina Schumann i el patrimoni cubellenc. Enguany es celebra trenta anys de l’exposició d’en Charlie Rivel a Cubelles.  

 

Gegants

 

Aquest any celebrem 30 anys de l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel.

Per a més informació al bloc: http://charlierivel.cubelles.cat  a la web: www.cubelles.cat

o per correu electrònic a charlierivel@cubelles.cat  de dimarts a dissabte de 10 a 13h.

 


 • Ubicació
 • Adreça: Pl. Castell, 1
 • Codi Postal: 08880
 • Població: Cubelles
 • Telèfon: 93 895 25 00
 • Web: http://charlierivel.cubelles.cat
 • Email: charlierivel@cubelles.cat
 • Horari: De dimarts a dissabte, de 10h a 13h. Festius-tancat

  De martes a sábado, de 10h a 13h. Festivos-cerrado

  Tuesday to Saturday (mornings 10 to 13h). Public holidays-closed

  Festius - Festivos - Public holidays: 01/01, 10/04, 01/05, 24/06, 30/07 15/08, 16/08, 11/09, 08/12, 24/12, 25/12, 26/12 & 31/12.
Centra els elements al mapa

 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023