2022 Festa Major

TEMES: Cultura, Festes i tradicions, Joventut, Turisme

De l’1 al 30 d’agost

A la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera, exposició de pintures d’Ester Pérez Massana Paisatges: del Bages al Garraf. Inauguració: 1 d’agost a les 19.00 h.

 

Divendres, 5 d'agost

A les 18.30 h., al passeig Marítim, al costat de l’Oficina de Turisme de la platja, taller infantil de molinet de vent. Organitza: Cubelles Solidària.

 

A les 22.30 h., a la Sala Sociocultural, representació de l’obra de teatre La Casa de Bernarda Alba de Federico García Lorca a càrrec del Grup de Teatre del Casal de Cultura. Informació a www.cubelles.cat.

 

Dissabte, 6 d’agost

A partir de les 18.00 h., a la plaça del Mercat, Motocròs Vila de Cubelles i Cursa Americana. Informació i inscripcions de voluntaris al 654 82 42 11. Organitza: Moto Club Cubelles.

 

Diumenge 7 d’agost

A les 10.00 h., inici a l’Oficina de Turisme de la platja, Visita guiada a l’Espai Natural del Foix. Activitat adreçada a adults i infants. Places limitades. Cap realitzar inscripció prèvia a www.cubelles.cat.

 

A les 18.00 h., als antics safareigs municipals, Passejada etnobotànica i taller de cosmètica natural. Activitat adreçada a adults i infants. Places limitades. Cap realitzar inscripció prèvia a www.cubelles.cat.

 

A les 22.30 h., a la Sala Sociocultural, representació de l’obra de teatre La Casa de Bernarda Alba, de Federico García Lorca a càrrec del Grup de Teatre del Casal de Cultura. Informació a www.cubelles.cat.

 

Dimarts, 9 d’agost

A partir de les 18.30 h., al passeig Marítim, al costat de l’Oficina de Turisme de la platja, taller infantil de sal de colors. Organitza: Cubelles Solidària.

 

A les 19.00 h., davant de la plaça del Mercat, pintada d’un mural popular. Organitza Crea Cubelles.

 

A les 21.00h, a la plaça Pere Quart, festa Holly amb DJ i animació. Venda de pols de colors a la mateixa plaça.

En aquest acte hi haurà instal·lat el Punt lila dins de la campanya #CubellesDiuNOaLesViolenciesMasclistes (671 04 07 81).

 

Dimecres, 10 d’agost

De les 11.00 h. a les 13.00 h., i de les 16.00 h. a les 19.00 h., a la baixada del passeig Vilanova, Supertobogan aquàtic urbà. Apte per a totes les edats.

 

Dijous, 11 d’agost

A les 19.00 h., al pati de ponent, Vine a pintar aquarel·la. Obert per tothom. Organitza Crea Cubelles.

 

A les 21.30 h., als jardins de l’av. Jaume I cantonada c. de la Mota de Sant Pere, cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula Los del túnel de Pepón Montero.

 

Divendres, 12 d’agost

Al vespre, assaig general de l’Agrupació de Balls Populars pels carrers de Cubelles. Final de l’assaig a la pl. de la Vila. A partir de les 23.30 h. a la plaça del Mercat, ball amb el grup de versions La Traca i Dj Rulu.

En aquest acte hi haurà instal·lat el Punt lila dins de la campanya #CubellesDiuNOaLesViolenciesMasclistes (671 04 07 81).

 

Dissabte 13 i diumenge 14 d’agost

En aigües de Cubelles, regata 51è Trofeu de Cubelles de categories optimist, patí de vela júnior i sènior. Organitza: Club Marítim Cubelles.

 

Dissabte, 13 d’agost

A les 19.00 h., al passeig Marítim, al costat de l’Oficina de Turisme de la platja, exhibició castellera dels Castellers del Foix.

 

A partir de les 20.30 h., al pavelló del Poliesportiu, torneig nocturn de dobles. Organitza: Club Tennis Cubelles.

 

A les 22.00 h., a la plaça de la Vila, THINK, tribut a Aretha Franklin.

 

Diumenge, 14 d’agost

A les 11.50 h., toc de matinades a càrrec dels grallers de l‘Agrupació de Balls Populars de Cubelles des del cloquer del campanar.

 

A les 12.00 h., a la plaça del Castell, llançament dels dotze morterets i repic de campanes de Festa Major. A continuació, als Jardins de Can Travé, pregó de Festa Major, a càrrec de Xavi Toscano i Granell.

 

A les 18.30 h., a la plaça de la Vila, exhibició de balls de les colles de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles i, tot seguit, cercavila popular. En arribar a la plaça del Mar, ballada conjunta de tots els balls de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles.

Recorregut: pl. de la Vila, c. Major, c. de Víctor Balaguer, c. de Joan Roig i Piera, pg. de Narcís Bardají, av. Mediterrani i arribada a la pl. del Mar.

 

SUSPÈS PER CAUSES CLIMATOLÒGIQUES. A les 23.00 h., al passeig Marítim, castell de focs d’artifici i, tot seguit, cercavila nocturna dels balls populars, amb la col·laboració de GIRC.

 

A les 0.30 h., a la pl. del Mar, ball de l’empalmada amb les orquestres Bandau, Dj Ferry Lip  i La Banda del Coche Rojo.

En aquest acte hi haurà instal·lat el Punt lila dins de la campanya #CubellesDiuNOaLesViolenciesMasclistes (671 04 07 81).

 

Dilluns, 15 d’agost

A les 10.45 h., a l’església Santa Maria de Cubelles, entrada d’ofici i missa solemne. Ofrena a la Mare de Déu dels productes dels pagesos de Cubelles a càrrec de la colla de Cercolets de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles.

 

Aproximadament a les 12.30 h., sortida d’ofici i cercavila i ballada final d’exhibició de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles a la plaça de la Vila.

Recorregut: pl. de Santa Maria, c. de Colom, pl. de la Font, c. d’Àngel Guimerà, c. de Joan Roig i Piera, c. de Víctor Balaguer, c. Major i pl. de la Vila.

 

A les 19.00 h., al pati de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel, concert de Festa Major amb l’Orquestra Internacional Maravella. Servei de bar.

 

A les 23.00 h., al pati de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel, ball de Festa Major amenitzat per l’Orquestra Internacional Maravella. Servei de bar.

 

Dimarts, 16 d’agost

A les 19.00 h., a la pl. de Miquel Martí i Pol, espectacle de circ L’Art del somni  per a tots els públics, a càrrec d’Alessia Virgilio.

 

Del 18 al 21 d’agost

VI Festival de novel·la negra Cubelles Noir. Tota la programació a al web del festival.

 

VÍDEOS

 

PREGÓ A CÀRREC D'EN XAVIER TOSCANO I GRANELL

 

EXHIBICIÓ DE BALLS POPULARS

 

 


  • Missió principal: Commemoració de la Mare de Déu d'Agost
  • Mes de celebració: Agost

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023