Ruta 2. Ruta de la natura


Centre històric - Espai Natural de la Desembocadura del riu Foix

 

Finalitzada la ruta pel centre històric, i des del castell de Cubelles, ens dirigirem cap a la zona de la platja pel passeig Narcís Bardají, antiga Rambla del municipi que connectava el nucli urbà amb el ferrocarril cap a Barcelona.

Al final del passeig a mà dreta, cantonada amb el carrer Estació, trobem la casa del Dr. Francesc Estapé i Pañellas, metge cardiòleg i director de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.  Continuarem cap al mar i, just abans de  passar pel pas sota la via del ferrocarril, podrem veure el monument a Pau Casals, de l’any 1977, i l’estació de Cubelles. Un cop creuat el pas sota via i arribant a la plaça del Mar, podrem observar el monument al pallasso Charlie Rivel, fill predilecte de la vila i nascut a Cubelles, obra de Guillermo Marín que data de 1980.

 

Finalment arribarem al passeig Marítim, que comunica les platges del municipi, i on, girant a mà dreta pocs metres endavant i connectat amb unes passarel.les de fusta, trobarem l’espai natural de la desembocadura del riu Foix, que ens permetrà passar una estona enmig de la natura tot observant el comportament de les aus de la zona.

 

 


Centra els elements al mapa

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023