Actualitat

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • cartell victor alari 2019

  El concurs de contes Víctor Alari de Ràdio Cubelles arriba a la 23a edició

  29 de gener de 2019

  L’emissora municipal, Ràdio Cubelles, ja té a punt una nova edició del premi literari Víctor Alari, en reconeixement a qui fou el seu primer director, amb una dotació econòmica de 2.280 euros.

 • inauguració pista tennis 7

  Inaugurada la nova pista de tennis del Poliesportiu municipal

  25 de gener de 2019


   
  Els projectes d’inversió presentats per la ciutadania a les dues edicions fetes fins ara als Pressupostos participatius van prenent forma i esdevenint realitat. En aquest cas es tracta de la pista de tennis número 7 del Poliesportiu municipal, un equipament reclamat pel Club Tennis Cubelles i que en l’edició 2018 dels Pressupostos participatius va ser la segona proposta amb més suport popular.

 • VENCAT 24/01/2019

  Les fortes ratxes de vent provoquen incidències en diferents punts del municipi

  24 de gener de 2019

  Les fortes ratxes de vent anunciades per la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya amb l'activació del Pla Ventcat han causat algunes incidències a Cubelles:

  Carrer Verge de Montserrat / carrer General Prim
  El vent ha fet caure part d'un pi de grans dimensions d'una propietat privada al damunt del cablejat elèctric. Els Bombers treballen en la retirada de l'arbre podent provocar talls del subministrament elèctric mentre durin les tasques. La Policia dona suport...

 • Humana 2018

  La Fundació Humana recupera 22 tones de tèxtil usat a Cubelles

  23 de gener de 2019

  Humana Fundación Pueblo para Pueblo, organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda local al territori més proper, ha recuperat 22.090 kg de tèxtil usat a Cubelles al llarg del 2018. Aquestes donacions equivalen a 45.700 peces de roba recuperades que tenen una segona vida gràcies a la reutilització i el reciclatge.

 • Signatura Pacte Penedès Marítim

  Cubelles s’adhereix al Pacte del Penedès Marítim per millorar les infraestructures i mobilitat del territori

  17 de gener de 2019

  El Pacte del Penedès Marítim ja és una realitat i Cubelles s’hi ha sumat des del primer moment. A proposta del Consell Comarcal del Baix Penedès i el Consell Comarcal del Garraf, el pacte ha començat a fer els seus primers passos oficials, i s'ha compromès a treballar per reduir el greuge de les dues comarques envers l'àrea metropolitana. Tal com s'ha exposat aquesta setmana en l'acte de signatura, el Pacte del Penedès Marítim vol posar de manifest les diferències que tant el Baix Penedès...

 • Botigues del castell

  La Diputació de Barcelona presenta l’estudi per rehabilitar ‘les botigues del Castell’

  16 de gener de 2019


   
  L’Ajuntament de Cubelles ha rebut la visita de tècnics del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local (SPAL) de la Diputació de Barcelona per tractar la petició feta pel Consistori per recuperar els immobles adjacents al Castell situats al carrer Doctor Juncà (entre la plaça de la Vila i la plaça del Castell) i coneguts com les botigues del Castell. Amb l’aprofundiment històric fet per l’SPAL s’ha determinat que durant el s. XVIII va ser un graner i al segle XIX es va reconvertir...

 • Ple desembre 2018

  El darrer Ple de l’any aprova definitivament la reducció del tipus l’IBI i l’impost de vehicles mecànics

  19 de desembre de 2018


   
   
  La darrera sessió plenària de caràcter ordinari de l’any 2018 celebrada el passat 18 de desembre al Centre Social Joan Roig i Piera va cloure amb l’aprovació de tots els punts contemplats a l’ordre del dia, a més d’una moció que va ser resolta per unanimitat.

 • Sabó safareig setmana consum responsable

  Cubelles sensibilitza la ciutadania per un consum responsable

  4 de desembre de 2018

  La Setmana del consum responsable va cloure enguany a Cubelles el passat diumenge 1 de desembre amb un taller per aprendre a fer sabó casolà a partir d’oli reciclat. L’activitat, que va tenir molt bona acceptació, va tenir lloc als antics safareigs municipals. Precisament antigues usuàries d’aquest equipament recentment rehabilitat van ensenyar a la setantena de participants quin és el procés d’elaboració del sabó casolà i es van endur un punt de llibre amb la recepta i una mostra...

 • Construcció pista tennis 2

  Comença la construcció de la pista de tennis número 7

  23 de novembre de 2018

  Les iniciatives guanyadores de la primera edició del projecte de pressupostos participatius van prenent forma. La segona opció més votada l’any passat, amb 131 vots, va ser la construcció de la pista de tennis número 7 i ara ha començat l’execució d’aquesta obra al Poliesportiu municipal. A banda de la pista de tennis del tipus greenset, també s’equiparà amb la instal·lació de l’enllumenat corresponent.

 • Audiència pressupostos 2019

  El Govern presenta els comptes municipals 2019 a la ciutadania

  14 de novembre de 2018

  El Govern municipal de l'Ajuntament de Cubelles ha presentat en audiència pública el pressupost municipal per a l'exercici 2019. La sala d'exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera ha estat l'escenari on el regidor d'Hisenda, Raül Mudarra, i l'Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, han presentat els comptes tant al públic assistent com a aquelles persones que l'han seguit en directe a través del canal municipal de YouTube.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023