Polítiques d'Igualtat

Notícies

Mostrar la resta de notícies

Agenda

 • recicla en família estiu
  28
  JUN
  26
  JUL

  Taller recicla en família especial estiu

  Dimecres de 18.00 h. a 19.30 h.

  Els dimecres de 18.00 h. a 19.30 h. us oferim un Taller de reciclatge en família, un espai pensat per a compartir temps i espai en família, on s'aprendrà a reutilitzar i reciclar objectes de la vida quotidiana que ja no fem servir, i a més com és el taller especial d´estiu es treballarà amb l´aigua, la sorra i altres materials reciclats i altres sorpreses.

 • jocelyne agulla plata fita 2017
  27
  JUL

  14a Agulla de plata a Jocelyne Marmottan

  19:30 h.

  La Fita atorga la 14a agulla de plata a Jocelyne Marmottan
   
  Aquest any 2017 la catorzena agulla de La Fita serà atorgada a Jocelyne Marmottan. Nascuda a Cubelles l'any 1954 i establerta a Mèxic mai s'ha desvinculat de la seva terra. Tots els anys torna a Cubelles als voltants de l'estiu, retrobant amics, amigues i aprofita per mostrar les seves pintures amb exposicions puntuals al territori i a la mateixa vila....

 • taller de costura
  13
  FEB
  18
  DES

  Tallers de costura per a principiants

  Dilluns de 18.00 h. a 20.00 h.

  Tornen les companyes de l'associació de Dones La Fita amb els Tallers de costura per a principiants els dilluns a la tarda de 18.00 h. a 20.00 h. al Centre Violeta.
   
  Comencen fent puntades per acabar cosint a màquina. Porta el teu material, tisores, agulla, fil, botons, roba... i tot allò que vulguis per desenvolupar la teva creativitat.

 • pulseres candela
  09
  FEB
  21
  DES

  Grup candeler de Cubelles

  Dijous de 18 a 20 h.

  Tots els dijous de 18.00 h. a 20.00 h. es reuneix el Grup Candeler de Cubelles, un grup format per col·laboradores de l'obra social de Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.
   
  Si vols col·laborar en la fabricació i/o distribució de les polseres Candela tens un espai tots els dijous al Centre Violeta.
   
  Més informació al tel. 93 895 14 06 o a igualtat@cubelles.cat 
   

 • reiki
  13
  FEB
  28
  DES

  Espai Salut i Creixement personal: Reiki

  Cal cita prèvia: Dill/Dc tarda i Dim/Dij matí

  Dintre de l'espai de salut i creixement personal al Centre Violeta s'ofereix a través de voluntariat teràpia de Reiki  enguany amb un nou horari més ample, mitjançant reserva prèvia, dilluns/dimecres tarda i  dimarts/dijous al matí.

Mostra l'agenda completa

Serveis

 • Patis oberts

  Aquesta prova pilot està impulsada i coordinada per la regidoria d’Ensenyament i compta amb la col·laboració de l’AMPA de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel que se n’encarregarà...

 • SIAD Garraf

  El SIAD Garraf (Servei d'informació i Atenció a la Dona) és un Servei d'àmbit comarcal adreçat a totes les dones dels municipis de la comarca de menys de 20.000 habitants, així...

 • Violeta - Centre d'Informació i Assessorament per a Dones de Cubelles

Logotip CC © Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023