Igualtat dona-home

Aquí trobaràs tota la informació sobre les polítiques d'Igualtat a l'Ajuntament de Cubelles.

Notícies

Mostrar la resta de notícies

Ofertes de treball en curs

Agenda

 • candelas
  09
  FEB
  21
  DES

  Grup candeler de Cubelles

  Dijous de 18 a 20 h.

  Tots els dijous de 17.00 h. a 19.00 h. es reuneix el Grup Candeler de Cubelles, un grup format per col·laboradores de l'obra social de Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.
   
  Si vols col·laborar en la fabricació i/o distribució de les polseres Candela tens un espai tots els dijous al Centre Violeta.
   
  Més informació al tel. 93 895 14 06 o a igualtat@cubelles.cat 
   

 • Obrint cercles 2017
  09
  FEB
  29
  JUN

  Obrint cercles, fent camí

  Dijous quinzenals de 18.00 h. a 19.30 h.

  Torna l'espai de trobada i cercle de dones coordinat per Angelina Zurita, dijous a la tarda quinzenals de 18.00 h. a 19.30 h. al Centre Violeta.
    
  T'ajudarà a reflexionar sobre tu mateixa, sobre el teu entorn, sobre les coses que et fan sentir bé o les que no, i sobre la capacitat que tenim les persones de prendre decisions de cara a millorar la nostra vida.

 • reiki
  13
  FEB
  28
  DES

  Espai Salut i Creixement personal: Reiki

  Cal cita prèvia: Dill/Dc tarda i Dim/Dij matí

  Dintre de l'espai de salut i creixement personal al Centre Violeta s'ofereix a través de voluntariat teràpia de Reiki  enguany amb un nou horari més ample, mitjançant reserva prèvia, dilluns/dimecres tarda i  dimarts/dijous al matí.

 • taller de costura
  13
  FEB
  18
  DES

  Tallers de costura per a principiants

  Dilluns de 18.00 h. a 20.00 h.

  Tornen les companyes de l'associació de Dones La Fita amb els Tallers de costura per a principiants els dilluns a la tarda de 18.00 h. a 20.00 h. al Centre Violeta.
   
  Comencen fent puntades per acabar cosint a màquina. Porta el teu material, tisores, agulla, fil, botons, roba... i tot allò que vulguis per desenvolupar la teva creativitat.

 • recicla taps
  15
  FEB
  21
  JUN

  Taller recicla/reutilitza en família

  Dimecres de 17.00 h. a 18.30 h.

  Els dimecres de 17.00 h. a 18.30 h. us oferim un Taller de reciclatge en família, un espai pensat per a compartir temps i espai en família, on s'aprendrà a reutilitzar i reciclar objectes de la vida quotidiana que ja no fem servir.

Mostra l'agenda completa

Serveis

 • Patis oberts

  Aquesta prova pilot està impulsada i coordinada per la regidoria d’Ensenyament i compta amb la col·laboració de l’AMPA de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel que se n’encarregarà...

 • SIAD Garraf

  El SIAD Garraf (Servei d'informació i Atenció a la Dona) és un Servei d'àmbit comarcal adreçat a totes les dones dels municipis de la comarca de menys de 20.000 habitants, així...

 • Violeta - Centre d'Informació i Assessorament per a Dones de Cubelles

Logotip CC © Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023