INFORMACIÓ I
ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Ambulància SEM

  Fins al setembre, Cubelles manté el servei d'ambulància 24h

  21 de juliol de 2017

  La regidoria de Sanitat i el Servei Català de la Salut han tornat a posar en marxa el servei d'ambulància 24h., que donarà principalment servei al nostre municipi i a Cunit. Tot i això, està destinada a tota la comarca del Garraf, com a reforç per l'increment poblacional.

 • Passeig de la Mota de Sant Pere

  Replantades les palmeres mortes pel morrut del passeig de la Mota

  21 de juliol de 2017

  L’Ajuntament de Cubelles, a través de la Mancomunitat Tegar del Garraf, com a mitjà propi que realitza el manteniment de les zones verdes del municipi, ha dut a terme la replantació de 17 unitats de palmeres de l’espècie Washingtònia robusta al passeig de la Mar Mediterrània. Es tracta de substituir les que han mort a causa de la infectació per morrut. 
   
  Les palmeres més afectades pel morrut (Rhynchophorus ferrugineus Olivier) són la canària (Phoenix canariensis) i la datilera...

 • Contenidors desbordats

  Es reforcen diversos punts de recollida de deixalles per l’increment poblacional

  21 de juliol de 2017

  La regidoria de Medi Ambient ha fet un reforç de contenidors en diversos punts del municipi on s’ha evidenciat un desbordament per l’increment poblacional. Aquests punts poden provocar problemes de males olors i imatge. Aquests contenidors es retiraran a l’hivern.

 • Signatura contracte biblioteca

  Contractada la redacció del projecte executiu de la biblioteca

  20 de juliol de 2017

  L’Ajuntament de Cubelles va signar el passat 14 de juliol el contracte per a la redacció del projecte executiu de la biblioteca municipal amb les empreses OP Team Arquitectura S.L.P. i Josep Benedito Rovira Unió Temporal d’Empreses. Aquest equip redactor, que ja es van encarregar de redactar el projecte inicial, seran els encarregats de reajustar l’equipament cultural a les necessitats i possibilitat reals del municipi de Cubelles. Segons l’informe tècnic de l’arquitecte municipal,...

 • Castell de Cubelles

  A partir d'octubre es podrà visitar regularment la planta noble del Castell

  20 de juliol de 2017

  La planta noble del Castell de Cubelles es podrà visitar regularment a partir del mes d'octubre. La regidoria de Cultura està ultimant un contracte amb una empresa de guies culturals perquè cada primer dissabte i diumenge de mes, entre les 11 i les 14h., es facin unes visites guiades. La base d'aquestes visites serà el projecte didàctic aprovat pel Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona.

 • Ple juliol 2017

  El Ple de juliol aprova un crèdit per millores d'enllumenat

  19 de juliol de 2017

  La darrera sessió plenària abans de l'aturada estiuenca va aprovar diversos projectes econòmics, la modificació de taxes, l'adhesió al projecte de memòria històrica Stolpersteine i la designació dels dies 30 de juliol i 16 d'agost de 2018, com a festes locals del 2018, entre d'altres.

 • Pubillatge 2016

  Obertes les inscripcions al pubillatges i els trepitjadors de la Verema 2017

  19 de juliol de 2017

  La 30a edició de la Verema de Cubelles va prenent forma. En breu es donarà a conèixer el cartell i el programa, així com les actuacions musicals que hi ha previstes, si bé ja es pot anunciar que la tercera dècada de la festa es commemorarà amb tres dies de Fira.

 • Cubelles Noir 2017

  Presentada la 2a edició del Cubelles Noir

  17 de juliol de 2017

  La segona edició del festival de novel·la negra Cubelles Noir es va presentar el passat 14 de juliol a la llibreria Alibri, de Barcelona. A banda del comissari i impulsor del Festival, Xavier Borrell, van assistir l'Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i la regidora de Cultura, Ester Pérez.

 • Projecte l'Aliança

  La Societat l’Aliança presenta el projecte d’obres i d’activitats

  6 de juliol de 2017

  La directiva de la Societat Recreativa l'Aliança ja ha formalitzat el lliurament dels projectes d'obra i d'activitats del nou cafè-teatre de la centenària entitat cultural. El passat 4 de juliol va presentar en societat el projecte de rehabilitació, les obres del qual podrien iniciar-se el mes de setembre. L'Alcaldessa, Rosa Fonoll, va obrir un acte que va comptar amb la presència del vicepresident de la Diputació de Barcelona, Marc Castells. A l'acte, a més del president de l'Aliança, Robert...

 • Marcel Gros-6a mostra de pallassos

  La Mostra de pallassos es consolida al voltant de la Festa Petita

  3 de juliol de 2017

  La sisena edició de la Mostra de Pallassos arriba el proper 28 de juliol amb l’activitat plenament consolidada. El nucli antic tornarà a ser l’eix central, si bé el recinte s’amplia al carrer de Sant Antoni i les places de Jaume Marsé, de la Font i del Mercat. L’activitat segueix disposant de l’assessorament artístic del popular pallasso cubellenc Pep Callau i la coordinació de la regidoria de Cultura.

RSS 2.0

Logotip CC © Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023