INFORMACIÓ I
ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Guinguetes 2013 7

  La Junta de Govern Local aprova mantenir el model de guinguetes fins el 2028

  28 d'abril de 2017

  La Junta de Govern Local va aprovar aquest dimecres, 26 d'abril, el compromís de mantenir el model de guingueta i quiosc dels serveis de platges de Cubelles entre el 2017 i el 2028. El procediment contractual per gestionar aquests serveis en règim de concessió, que finalitza el proper 3 de maig, estableix un període màxim de servei de 4 anys sense pròrroga. Per garantir que la inversió que hagin de fer els adjudicataris sigui viable, permetent que un cop finalitzat aquest període de concessió...

 • Guinguetes 2013 4

  A concurs els serveis per a les platges de Cubelles

  25 d'abril de 2017

  L’Ajuntament de Cubelles ha tret a concurs les llicències per a guinguetes (xiringuitos), quioscos de gelats i iogurts, inflables, parc aquàtic i lloguer d’embarcacions sense motor, tendals i gandules per a la temporada estival de les platges de Cubelles. Les licitacions tenen un termini de 4 anys, sense opció de pròrroga, i les propostes es poden presentar fins el dia 3 de maig al registre general de la Corporació, a l’OPIC. Tot i aquest període improrrogable de 4 anys de servei, la...

 • Banner Fira Entitats 2017

  Obertes les inscripcions a la 1a Fira d’Entitats de Cubelles

  24 d'abril de 2017

  La plaça del Mercat acollirà el proper 4 de juny la 1a Fira d’Entitats de Cubelles, un punt de trobada de totes aquelles associacions que desitgin mostrar la seva activitat a la resta de població. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes fins el 12 de maig a totes les entitats municipals enviant un correu-e a l’adreça deconomica@cubelles.cat indicant de quina associació es tracta, quina és la seva activitat i què pot aportar a la Fira. I és que al llarg de tota la jornada,...

 • La Fira Medieval va atraure un gran nombre de públic

  L’ocupació hotelera a Cubelles durant la Setmana Santa arriba al 90%

  21 d'abril de 2017

  La presència turística durant la Setmana Santa a Cubelles va tancar-se amb gairebé una ocupació plena als diferents establiments d’allotjament de la vila. La mitjana hotelera es va situar al voltant del 90% mentre que la presència als càmpings va ser del 52% a les parcel·les i del 95% als bungalows. 
   
  Enguany, la Setmana Santa ha caigut a mitjans d’abril el que, juntament amb el bon temps, ha permès registrar unes bones xifres de visitants atrets pel caire familiar de Cubelles com...

 • Inici de les obres al darrere de l'Ajuntament

  L’Ajuntament inicia els treballs de millora de la cruïlla del carrer de la Pau amb el carrer Major

  20 d'abril de 2017

  L’Ajuntament de Cubelles ha endegat aquesta setmana les feines de millora de l’espai ubicat entre els carrers Major i de la Pau, en un estat estèticament precari arran de l’enderroc ara fa uns anys d’uns edificis de propietat municipal.

 • Jose m ecija 1

  El regidor José Manuel Ecija s’incorpora al Govern com a titular de Recursos Humans

  18 d'abril de 2017

  L’Alcaldessa, Rosa Fonoll, ha dictat decret d’Alcaldia 181/2017, de 13 d’abril, mitjançant el qual el regidor José Manuel Ecija Albalate s’incorpora al Govern municipal amb les funcions de responsable de Recursos Humans.

 • Llar d'infants La Draga

  Calendari de preinscripcions a la llar d’infants municipal La Draga

  18 d'abril de 2017

  Ja s’ha publicat el calendari oficial de preinscripcions a les llars d’infants municipals, que en el cas de Cubelles a partir del curs 2017-2018 aquest servei quedarà centralitzat a la llar d’infants municipal La Draga, amb capacitat per 135 alumnes. Les jornades de portes obertes per conèixer les instal·lacions i el projecte educatiu del centre seran el 25 i 27 d’abril a les 17.15 h.

 • Cubelles Medieval 2017

  El Cubelles Medieval reedita un nou èxit de públic

  18 d'abril de 2017

  La 6a edició de la Fira Cubelles Medieval ha superat totes les previsions i expectatives d'afluència de públic, especialment divendres i diumenge. L'organització estima que enguany s'han superat les 20.000 persones que han passejat pels carrers i places del nucli antic durant els tres dies de fira.

 • CAP

  La nova assignació de recursos de Salut incrementa en 156.351 euros al CAP Cubelles-Cunit

  13 d'abril de 2017

  El Departament de Salut implantarà el nou model d’assignació de recursos per a l’atenció primària i comunitària per tal de combatre les desigualtats en salut de la població. El nou model s’aplicarà de forma progressiva i, en global, significarà addicionar un total de 65 milions d’euros en 5 anys, és a dir, des d’aquest any i fins el 2021.

 • Consell comarcal 30 plus ocupació

  Consell Comarcal i ajuntaments es comprometen a inserir 55 persones de més de 30 anys

  13 d'abril de 2017

  Divendres passat es van signar els convenis de col·laboració entre el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Sitges, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Canyelles i Olivella pel desenvolupament del Programa 30 Plus per a la inserció de persones desocupades de 30 anys  i més. Aquest programa, finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, busca facilitar la reincorporació de 55 persones de 30 anys i més al món laboral.

RSS 2.0

Logotip CC © Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023