Platges

La platja Llarga, la platja de la Mota de Sant Pere, la platja de les Salines i la platja de les Gavines conformen tres quilòmetres de litoral.

 

Des de fa uns anys, la platja Llarga de Cubelles ha anat rebent el reconeixement de la Unió Europea amb la concessió de la Bandera Blava. A més, també la platja Llarga i la platja de la Mota han rebut la distinció de qualitat amb el segell SICTED, el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació

 

 

Canal d'entrada i sortida d'embarcacions:
Platja abalisada 200 m. 
1 Canal d'entrada i sortida d'embarcacions a la platja Llarga de Cubelles i un altre a la platja de la Mota de Sant Pere.

 

 

Llocs de socors:
- 1 a la platja Llarga
- 1 a la platja la Mota de Sant Pere

* Temporada de funcionament: Del 15 de juny al 15 de setembre.
* Horari prestació serveis: De les 10.00 h fins a les 20.00 h.

* El servei a les platges de les Salines i les Gavines només es presta entre l’1 de juliol i el 31 d’agost.


  - Temporada alta: Juliol i agost, de 10 a 19h. Temporada alta són els mesos de juliol i agost i els caps de setmana entre el 15 i 30 de juny i els caps de setmana entre l'1 i el 15 de setembre. A les 4 platges.
  - Temporada baixa: dies laborables entre el 15 i el 30 de juny i els laborables entre l'1 i el 15 de setembre. L'horari de 10 a 18 h. els mesos de juny i setembre només hi ha servei a Platja Llarga i la Mota de Sant Pere.

 

Pàrquings:
Gratuït. A les platges de la Mota de Sant Pere i de les Gavines, i al llarg del litoral costaner.
 
Presència d'animals a les platges:
Està permesa la presència de gossos a la parta acotada de la platja de Les Salines en compliment de l'ordenança municipal de tinença d'animals. A la resta d'espais de platja, es prohibeix la circulació o la permanència de gossos i altres animals als llocs públics de bany a excepció dels gossos pigall que acompanyin les persones a qui serveixen.

 

Logotip CC © Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023