FEM MEMORIA?

1 d'abril de 2019Els socialistes de Cubelles, son els que ja des de l´any 1999 han estat presents a la política cubellenca, al govern o l’oposició i, sempre, sota les mateixes sigles.

Els Regidors socialistes han iniciat i consolidat projectes importants com el pont del Foix, avui eix vertebrador del nostre municipi i a pesar del fort debat en contra que es va generar. Son aquells que van aprovar el planejament per la promoció d´habitatges de lloguer assequible per la gent jove a Cubelles, projecte que ningú volia i ara tothom defensa després de la seva oposició frontal i, perquè no... després de mentir a la ciutadania.

Son els que els que van iniciar les obres per evitar inundacions al sector marítim, obra que no s’ha continuat des del 2011.  

Durant els seus mandats es va construir el nou CAP, l’edifici de la policia local, l’institut Cubelles, la segona i la tercera escola, la llar d’infants (tancada en aquesta legislatura), la legalització i els estudis de Ràdio Cubelles, la sala polivalent al costat de l’escola Charlie Rivel, l’OPIC o la recaptació per part de Diputació de Barcelona.

També son els que, sent la segona força més votada, van decidir NO entrar al govern. Els que malgrat no governar, hem treballat des del ple,  l’Agrupació, des del carrer doncs, som i estem per Cubelles. Se’ns ha intentat culpar de tot aquests últims quatre anys. Però no per molt repetir-ho serà veritat, perquè no és veritat.

La capacitat de gestió dels regidores socialistes  ha permès a Cubelles tenir un pavelló, una oficina de turisme a la platja accessibles i, gràcies a la pressió sobre ADIF, es van millorar l’accessibilitat de l’estació.

Els regidors socialistes son aquells que han fet passos ferms per a aconseguir els únics projectes que actualment te Cubelles: la biblioteca o la reforma del Passeig Marítim i del passeig Vilanova. I es per això que queda clar que sense els socialistes...Cubelles no fa cap pas endavant.

Els regidors socialistes volem canviar la situació actual a Cubelles, volem uns carrers per on poder passejar sense ensopegar, volem que els nostres conciutadans tinguin feina, doncs som un dels municipis de la comarca amb la taxa d’atur més alta, per sobre de la mitja de la comarca i de Catalunya.

Després d’aquests últims 4 anys podem continuar aturats o fer un pas endavant. Diuen que el futur pertany a qui creu en la bellesa dels seus somnis, i el nostre somni es que  Cubelles faci un pas endavant.


Grup municipal
  • PSC-PM
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023