SATISFETS DE LA FEINA FETA

1 d'abril de 2019Com molts sabeu, la nostra formació no es tornarà a presentar a cap comicis electorals. La federació de Convergència i Unió va dissoldre’s fa gairebé 4 anys i això fa que les sigles hagin mantingut els grups municipals que ara desapareixeran.

El nostre grup municipal ha estat present a l’Ajuntament de Cubelles durant molts anys, tant a govern com a la oposició i diferents caps de llista i regidors han treballat pel municipi des de la formació. Volem agrair a tots ells la feina feta i tot el que s’ha aconseguit, hem estat presents en la construcció de la llar d’infants la Draga, en la construcció del CSIDE, la construcció de l’escola Mari Cel i Vora del Mar, del nou Institut, i la lluita per la construcció del segon que encara no tenim, la construcció de la biblioteca, el pont de connexió de la Mota amb el municipi, la casa Violeta....

Hem treballat de valent per la millora del municipi i la qualitat de vida dels seus habitants, per aconseguir “la Cubelles que volem” últim eslògan de la nostra formació.

Volem agrair a tots els nostres votants al llarg de tants anys la seva confiança en nosaltres per tirar endavant el municipi, volem demanar disculpes si alguna vegada no hem fet pro bé les coses o algú s’ha sentit malament amb les nostres actuacions. El nostre objectiu sempre ha estat aconseguir el millor pel municipi, i això no sempre contenta a tothom.

I més personalment, com a portaveu del grup, i després d’haver format part de la formació i del consistori durant 16 anys vull acomiadar-me donant les gràcies a la formació de Convergència i Unió per haver-me donat la possibilitat de treballar pel municipi, al Joan Albet que en el seu dia va creure en mi, i va ensenyar-me a treballar bé, i que l’amistat està per damunt d’altres coses, i al Xavier Baraza l’últim company amb qui he pogut compartir grup municipal, govern i amistat.

A les noves formacions els desitjo sort i molts encerts alhora de pactar, ja que el treball en equip no és sempre fàcil i que treballin amb l’objectiu de millorar el municipi, un municipi que s’ho mereix i en el qual els que hem escollit per viure hi estem molt a gust.


  • Logo CiU
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023