PARLEM D´OPACITAT I MANCA DE TRANSPARÈNCIA?

18 de febrer de 2019Com el PSC va manifestar a l´anterior publicació, i a pocs mesos de les eleccions municipals, el Govern torna a comunicar el que han fet o faran: de fet comenten el que NO han fet al llarg de la legislatura i el que s´haurà de fer a la propera, això si, continuen amb la continua publicitat de reparacions puntuals d´un metre quadrat de paviment a diferents llocs del municipi... continuen amb les “nyapas” per justificar que fan quelcom quan en realitat no fan gairebé res.

També actuen amb intencionalitat a esquenes d’entitats veïnals, quan s’està negociant el què i el com d´un projecte, i al mateix temps, iniciar l´enderroc de les obres sense cap tipus d´avís, “o lo tomas o lo dejas”, tal i com a succeït en el cas del parc de Santa Maria.

La ceguera i sordera crònica del govern municipal arriba a punts inusitats, amb actuacions opaques i fosques que han portat com a sortida fàcil la de mentir a la ciutadania. A títol d´exemple, anunciar que l´Ajuntament va tenir coneixement al gener per part de la Generalitat de Catalunya de la negativa per la implantació de les AUTOCARAVANES. Totalment FALS, a novembre de 2018 ja es va notificar a l´Ajuntament per part de la Generalitat l´inici d´un expedient de restitució de la legalitat urbanística, fet que van amagar fins que la realitat els va superar i, això té un nom, però la fiscalia ja dirà.

Ara diuen que l´obra de la biblioteca està adjudicada,  potser és cert, però el que volem saber és com es pagaran aquestes obres, està tot llest o falta quelcom?, quan es publicarà l´adjudicació de l´obra? Quan començarà?, gran misteri. Tot això ens fa pensar que com en d’altres ocasions, tornen a amagar informació a la ciutadania.

Un cas similar, el tenim en el planejament derivat que, teòricament, haurà de permetre la construcció del nou institut, que succeeix amb això?, quan es construirà l´institut o realment no es farà?, o també és un problema que haurà de solucionar qui governi la propera legislatura?, però mentrestant tenim nous barracons per els nostres fills.

És molt fàcil culpar a altres i predisposar a la ciutadania contra els grups de l´oposició, però qui fa malament la feina és el govern municipal i no nosaltres. L’únic que volem és que les coses es facin bé i amb aquest govern això esdevé gairebé impossible, millor mentir i culpar a la resta del món a veure si així arriben a les eleccions i guanyen quatre anys més per continuar mentint.

Podríem parlar d´altres temes, però l´espai és el que és i no dóna per més, tenim el poble gairebé abandonat, amb infinitat de problemes, alguns de nous i d´altres heretats, però que en qualsevol cas ara s´han magnificat i no veiem soluciones reals ni predisposició, això si, la culpa sempre és d´altres. Esperem i desitgem que les urnes aconsegueixen un canvi de rumb en la gestió municipal, Cubelles ho necessita.


Grup municipal
  • PSC-PM
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023