LES IMPROVISACIONS NO SON BONES

18 de febrer de 2019Ja feia temps que avisàvem que el Govern Municipal improvisava la seva tasca, fa 1 any i mig que el partit Popular va advertir que s’havia de fer alguna cosa amb la gossera de Cubelles, vàrem proposar iniciar una campanya d’adopció d’aquests gossos per tot el poble, no se’ns va fer cas, amb una sentència sobre la taula el Govern no va fer res i ara l’hi entren les preses, malament i tard, com sempre, que es farà amb aquests gossos?

La resolució de l’aparcament de les caravanes per part de la Generalitat ha estat desfavorable, ho dèiem, ells sabien que allò no es podia fer, i amb tot i això van fer gastar uns diners al propietari de l’empresa de caravanes per muntar un negoci, que ara és té que treure i tard o hora els haurem d’indemnitzar per una mala gestió del Govern. Diners que tindrem que pagar tots els cubellencs. Proposem que això ho pagui el Govern i no tots el poble.

Que passa amb el passeig marítim? Quan començaran les obres? Potser la intenció és fer-les en ple estiu? Si això és així, perjudicarem greument als comerciants que tenim a la platja. Com dèiem les improvisacions es paguen.

Ningú pensa en Can Travé que s’està caient a trossos i no fem res? Pensem que l’Ajuntament s’ha gastat 1 milió i mig d’euros en aquesta propietat.

Per acabar informo la meva satisfacció perquè els companys del partit han confiat amb mi per encapçalar la candidatura del PP a les eleccions municipals del 26 de maig, aquest poc temps que he estat com a Regidora, ha estat molt positiu per mi, ja que he après moltes coses i el que més he pogut aprendre és la humilitat, el treball en equip i el respecte. Cubelles és un poble al qual li tinc adoració i m’agradaria poder fer moltes coses més per vosaltres.

Que tingueu molt bon carnaval tots!


  • Logo PP
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023