CANVIS O NO, ESPEREM QUE PER A MILLOR…

18 de febrer de 2019Aquesta setmana es decretaven eleccions per escollir el proper president de l’estat espanyol el proper 28 d’abril... just un mes abans de les eleccions municipals.

Aquesta setmana hem estat també seguidors d’un judici injust per nou persones que van intentar defensar la llibertat i les peticions d’un poble, nou persones que porten molts mesos injustament empresonats.

Estem cansats de veure com passen els dies i segueixen injustament empresonats, i ningú fa res per evitar-ho. Decepcionats amb les institucions europees que no han defensat en cap moment les peticions del poble català, i decepcionats amb els governs de l’estat espanyol que no han fet altre cosa que aplicar el 155, i per tant privar-nos també als catalans de llibertat.

Amb recel i molts dubtes esperem que passarà el proper 28 d’abril, però la veritat és que sense masses esperances de grans canvis, això si amb l’esperança de no ser governats per l’extrema dreta, cosa que per a nosaltres és anar enrere i no endavant.

Un mes després vindran les eleccions municipals, les primeres en les que la nostra formació electoral no es presentarà. Són molts anys formant part del consistori cubellenc, com de molts altres municipis... Algunes legislatures a la oposició, i altres a govern, amb diverses persones integrant el grup municipal, persones que sempre han intentat treballar per millorar el nostre municipi des de les diferents institucions, Ajuntament, Consell Comarcal, Diputació, Generalitat de Catalunya...

Diverses han estat les obres de les quals hem format part; les dues llars d’infants, el pont per connectar el municipi amb la Mota, el Centre Social i Dinamitzador, el gimnàs del Charlie Rivel, la remodelació de diversos parcs i jardins, el projecte de la biblioteca, la Construcció de l’escola Maricel, la lluita per aconseguir el segon institut....

Als grups polítics que es presentin als propers comicis volem encoratjar a treballar de valet per continuar i acabar diversos projectes com la Biblioteca, l’aprovació del POUM, la remodelació del passeig marítim i el passeig Vilanova.... Molta feina a fer en un municipi que ha crescut molt ràpidament i que ha d’adaptar-se als nous temps.


Grup municipal
  • Logo CiU
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023