Final de etapa treballant per la propera legislatura

15 de gener de 2019A pocs mesos de les eleccions municipals 2019, el Govern comunica el que han fet o faran: el que no han fet al llarg de la legislatura. Cada dia reparen un metre quadrat de paviment a diferents llocs del municipi... i això com es diu partxe o nyapa?, i han d´esperar a final de legislatura per fer-ho? En el seu quart any governant, canvien ara els llums de Nadal???

Hem patit un govern municipal sord, opac fins i tot fosc que ha acabat a la fiscalia per no escoltar a aquells que advertien pacientment del que s’ estava fent malament, advertències públiques i privades mai escoltades. No escolten perquè les advertències venen de regidors que no volen únicament votar a favor del que proposa el govern i cobrar per assistir a Comissions de Govern. Oposició que representa a votants que sembla que no tenen dret a sentir-se Cubellencs de ple dret o a que les seves reivindicacions siguin escoltades perquè no adulen ni estan al voltant del Govern i la seva cap.

El nostre regidor i companys vinculats a la nostra Agrupació hem patit insinuacions públiques sobre el nostre entorn familiar o pressions al nostre entorn professional, és a dir, intromissions en la nostra vida privada, procedir que diu molt de qui l´exercita i qui hauria de treballar en el favor de tots els cubellencs i no només dels seus.

Hem patit una profunda decepció quan els únics projectes que tenim sobre la taula son aquells que ja es van començar en legislatures anteriors, la major part promoguts o iniciats per part del Grup Municipal del PSC, però la decepció esdevé profunda quan es veu que no es creen nous projectes, que el poble continua aturat i degradat i que no es fa res per trobar solucions.

No esperem res d’aquest govern i la seva cap, però no és resignem, volem que Cubelles sigui el nostre poble, el de tots i el que volem. I com durant tota la legislatura, estem treballant, fent passos endavant, amb un canvi de lideratge, incorporat gent jove a la nostra agrupació per a que la propera legislatura per fi es tirin endavant nous projectes, fent les coses ben fetes i per a tots els cubellencs.

Aprofitem per a desitjar un Bon Nadal esperant que el 2019 aconseguim els nostres somnis i  allò que volem esdevenir.


Grup municipal
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023