LA CUBELLES QUE VOLEM.

5 de juny de 2018La Cubelles que volem. Aquest era el nostre eslògan a les passades eleccions, el municipi que volem construir entre tots, i que ara fa poc més d’un any els partits Unitat Cubellenca i Esquerra Republicana ens van oferir poder contribuir a aconseguir-ho amb ells, entrant a formar part del govern.

 

Ens sentim contents d’haver pogut aprovar dos pressupostos consecutius on s’inclouen obres de millora pel municipi i inversions en obres com la tant demandada biblioteca municipal.

 

I en el passat ple haver contribuït alçant la nostra mà en l’aprovació inicial d’una modificació de requalificació de terrenys, havent modificat tot el que la Generalitat demanava, per poder cedir els terrenys al Departament d’Ensenyament i que la construcció de l’Institut Les Vinyes sigui una realitat. No podem continuar deixant als alumnes, després de deu anys, en mòduls prefabricats. El nostre grup municipal aposta i creu en un ensenyament públic de qualitat, i aquest pas és imprescindible per aconseguir-ho, encara que a alguns regidors se’ls ompli la boca i vulguin distreure als veïns explicant mentides.

 

El nostre grup municipal ha apostat des de un inici per la construcció del segon Institut de Cubelles en aquest emplaçament proper a l’escola Charlie Rivel, perquè no té cap sentit construir els dos instituts en la mateixa zona del poble.

 

Amb la mateixa coherència que quan vam estar a la oposició, vam votar a favor dels projectes en els que creiem.

Actualment el govern ha inaugurat la gespa del segon camp de futbol, continuem millorant l’accessibilitat al nostre municipi, estem treballant amb l’Aliança perquè obrir-la sigui una realitat, treballem per millorar el procés de recollida de la brossa, la contractació de l’aigua, l’ampliació del servei de bus urbà, la implantació de Wifi a tots els edificis municipals...

 

Tots aquests projectes i molts d’altres responen a la nostra voluntat de millorar el municipi, per aconseguir entre tots la Cubelles que volem, un municipi accessible per tothom i amb unes instal·lacions i equipaments dignes d’una població de 15.000 habitants.

 


Grup municipal
  • Logo CiU
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023