EXREGIDORA DEL PP I GOVERN INDEPENDENTISTA?

5 de juny de 2018El govern de Napoleó és un típic cas de nepotisme: va atorgar diversos càrrecs públics als seus familiars, entre ells al seu germà José BONAPARTE (Pepe Botella), qui va ser nomenat rei d'Espanya.

 

Convé conèixer la història per reconèixer la realitat del nostre temps.

Ja l’any 2011 ICV (amb Sr. Narcís PINEDA i OLIVA) i Unitat Cubellenca (amb Srxs. Rosa FONOLL, Josep Maria HUGUÉ i OLIVA, Xavier BARAZA i José Manuel ARDILA) van governar amb el PP (!).

El NEPOTISME és la preferència que tenen alguns funcionaris públics per donar ocupacions a familiars o amics, sense importar el mèrit per ocupar el càrrec, sinó la seva lleialtat o aliança.

 

Avui l’exregidora del PP, Sra. Silvia ROMERO oficialment no forma part del govern. Tot i això només durant el març, ha cobrat l’import equivalent a 4 assistències sense que consti quina ha estat la seva aportació. No ha estat convidat cap altre regidor ni regidora de l’oposició.

 

Tanmateix, tot i no ostentar cap cartera ni càrrec executiu al govern, l’abril va percebre 1.273’- € dels diners municipals. Al febrer 1.254’- € mentre que, fins a 5 regidors del govern amb cartera, van cobrar quantitats considerablement inferiors...

 

Afegir aquí que incomprensiblement, el govern cubellenc (Unitat Cubellenca, ICV, CiU i ERC) ha decidit retirar-se com acusació particular al procés penal contra l’exalcaldessa Sra. Mª Lluïsa ROMERO per presumptes delictes tan greus com Prevaricació Urbanística i/o Cooperació per Falsificació Documental relatius a una greu infracció urbanística al seu habitatge particular.

 

D’altra banda, aquest govern no va apel·lar la sentència favorable a un policia municipal, dictada pel Jutjat Contenciós-Administratiu 5 de Barcelona al Procediment Abreujat 554/14, tot i que condemna aquest ajuntament a pagar-li uns 100.000’- € amb els impostos de la ciutadania.

 

Si no peleas por acabar con la corrupción y la podredumbre, acabarás formando parte de ella”.- Joan Báez


Grup municipal
  • Logo Cubelles sí es pot
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023