ARA MOUEN EL CUL

26 de març de 2018El Grup Municipal Popular vol manifestar el seu radical desacord amb el canvi d’activitat del solar de l’Avinguda Onze de Setembre amb Clot del Bassó, en principi destinat a la construcció de pisos de protecció oficial en règim de lloguer concertat, per a joves, gent gran o tot aquell que ho pugui necessitar, per una activitat privada d’última hora com és el pàrquing de caravanes que ja està en construcció. Denunciem l’opacitat informativa del Govern de Cubelles cap a l’oposició, l’arbitrarietat i la manca de transparència del Govern de Cubelles. L’hi recordem a la senyora Alcaldessa que al nostre municipi hi ha molts joves que es volen independitzar i no saben com fer-ho, gent gran sense cap tpus d’habitatge de propietat i molta gent sense recursos que és podria haver beneficiat d’aquests pisos de protecció oficial que vostè s’ha carregat. Tampoc s’ha anunciat per quants anys és el contracte, per tant això hipoteca les futures accions del Govern de Cubelles.

 

Informem també que el Partit Popular de Cubelles s’adhereix a la moció que es presentarà al proper Ple per garantir la revalorització de les pensions per l’any 2018 i exercicis futurs. D’ençà que governa el Partit Popular s’han apujat les pensions, poc, és veritat, volem que s’apugin més i que ho facin en funció de l’IPC, recordem en tot cas que els governs socialistes de Zapatero, no van pujar les pensions, sinó que les van congelar. Entre tots, hem de treballar per garantir i millorar les pensions.

 

Respecte a la pujada de l’1% del sou als treballadors municipals, per descomptat estem d’acord, però creiem que es havia d’haver pujat a tota la plantilla, o en el seu cas, per aquells treballadors de sou més baix, en qualsevol cas, el Partit Popular vol deixar clar a la Plantilla municipal, que de cara a l’any vinent poden comptar amb el nostre vot per completar la pujada de sou a tots.

 

Queda un any i escaig per les eleccions municipals de 2019, detectem que ara al Govern l’hi ha entrat una frenètica activitat que abans no tenien, ara descobreixen que les voreres no estaven habilitades per gent amb mobilitat reduïda; ara sembla que han vist que a moltes zones de Cubelles mancava enllumenat públic; i moltes altres obres que ara s’estan executant i a presa i corrents. Una legislatura dura 4 anys, no només l’últim en què el Govern ho vol fer tot per sortir als mitjans.

 

Esperem que el poble tingui memòria.


Grup municipal
  • Logo PP
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023