L’art de l’engany

26 de març de 2018Enganyar, mentir, crear alarmes socials, disfressar mentides amb alguna veritat, escampar rumors... això és l’oposició que es dedica a fer el grup municipal de ganemos-guanyem.

 

Quan no es tenen prou coneixements del funcionament d’un ajuntament, quan el discurs que tenen per presentar-se a unes eleccions és el populisme, quan no tenen cap argument lògic per exposar les seves idees llencen una noticia .... sense contrastar, però una noticia que sap que popularment atrau i apa....

Però la població ha de saber una cosa molt important i es que es va oferir a aquest grup entrar a formar part del govern per desenvolupar bona part de les idees que proposen.... i van dir que preferien estar en l’oposició. Es clar, difamar és fàcil, treballar no tan.

 

De “front comú” a “gent “ i posteriorment a “guanyem-ganemos”, així va començar el secretari (o ex...no sabem si està o no està) d’organització d’EUiA a Cubelles el seu recorregut per tal de liderar un grup polític. Un partit que quan interessa es considera municipalista, de tan en tan es torna republicà de tan en tan s’absté quan es vol declarar al rei persona “non grata”, quan no interessa condemnar el 155 no assisteix al ple... però va fent demagògia populista.

L’última es escampar que el govern pujarà el IBI, se’ls hi ha explicat per activa i per passiva, l’ajuntament ha fet comunicats desmentint el que ells afirmen. Sols hi ha dues opcions, o no saben de que parlen o menteixen per tal de fer populisme.

 

Així no! Senyors de Guanyem o com es vulguin dir, comencin a fer els deures i canviïn la seva manera barruera de treballar, el no pel no es de la vella política, la que vostès tan criticaven i que ara sembla la seva manera de fer.


Grup municipal
  • Logo ICV
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023