Festa, cultura... i lluita!

26 de març de 2018Ja hi som, és primavera. I amb ella Sant Jordi dins una setmana cultural que ens espera plena d'actes als que acudir.

Alguns d'aquests són fets en col·laboració amb estudiants de la nostra vila. Un poble ric és aquell que fa que l'educació i la cultura avancin paral·lelament, perquè sense la primera mai es pot esperar la segona.

 

La legislatura ha fet possible la biblioteca tan esperada. El mes de març ens ha visitat el senyor Martí Pujol, vicepresident tercer de la diputació de Barcelona, i la senyora Marta Cano (gerent de biblioteques) per tal de fer un treball de la mà amb la Diputació per tal que el treball necessari sigui fluid i pròsper, guanyant en eficàcia i apropant més l'esperada inauguració. Les biblioteques no tan sols contenen llibres, sabem que són espais en els que el teixit del seu poble es veu enriquit en molts aspectes. Són espais d'interelació i enriquiment emocional i cultural per a totes les edats.

Fa gairebé tres anys ja que Esquerra és al govern municipal. I des de la perspectiva podem assegurar que la feina feta és de moment molt satisfactòria, igual que ho són els passos positius que s'han fet respecte el terreny que s'espera albergui el nou institut Les Vinyes. Ja ho tenim més a la vora.

Amb la primavera, època de renaixença, hem d'esperar que el nostre govern sigui recuperat i el 155 deixi de fer estralls en les nostres institucions, les quals segueixen treballant pel bé col·lectiu.

 

Amb els posicionaments de Madrid encara es fa més gran l'escletxa que hi ha entre les dues maneres d'operar. Per altra banda judicialment Europa ja està tocant la cresta al mode autoritari i deformador al gust que defineix el sistema judicial espanyol.

Les ajudes als treballs d'investigació s'estan veient aturades i alentides.

Les dates de preinscripció de les escoles i instituts s'han demorat.

Les xarxes estan plenes de vídeos amb autovies inundades inútils i cares. I perilloses.

Vergonya i la ràbia.

Nosaltres a la nostra.

A treballar.

 

Però no a callar. Hem de fer veure a aquells que donen suport a partits que han fet possible el 155 i empresonats polítics que amb un govern que va a ajudar els  "incipientemente" imputats, permet seguir destrossant el medi ambient, i té una gran part de la tercera edat indignada per les misèries que els hi paguen, no és la solució.

Almenys, no per a Catalunya.


Grup municipal
  • Logo ERC
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023