MÉS ENLLÀ DE LES PARAULES... DE FETS, NI UN !!

26 de març de 2018El pitjor que pot fer un Govern, és perdre el temps intentant aconseguir excuses per tot allò que no ha fet durant la legislatura, i descarregar sempre la seva responsabilitat a factors externs, o fins i tot en terceres persones.  

 

A l'inici de legislatura i gairebé durant dos anys, l'excusa era que estaven en minoria, però com no la podien allargar molt més, van tenir l’ocasió fàcil per poder conformar una majoria, i no haver d’esforçar-se a donar explicacions de res a la resta de Regidors del consistori.

 

Això va ser possible a canvi de cedir cadires i sous, a uns Regidors de partits dissolts,i fins i tot algun Regidor no adscrit. L’ocasió perfecta d’un Govern que s'ha demostrat al pas del temps, incapaç de negociar. Això era molt més fàcil, que no pas posar-se a treballar.

 

Si afegim que la majoria dels polítics que conformen l'actual Govern (inclosa l'Alcaldia), coneixien ja la casa i per tant no els hi ve de nou, doncs en anteriors legislatures van formar part també d’altres Governs.  No és de rebut, que ara al final de legislatura i per sortir del pas a la seva inoperància, vagin fent els ploramiques amb l’excusa de què l’Administració “va a un altre ritme”…Però si “el ritme” ha estat de sempre el mateix.

 

No s'adonen que amb aquesta absurda excusa, haurien d'excusar també als anteriors Governs,  que vostès mateixos ara també els inculpen de no haver fet res?  O és que l'excusa "del ritme", només els serveix a vostès i al seu Govern?

 

Vostès no tenen un projecte clar, per poder donar l'ordre.

 

I el que no es pot fer, és voler dirigir una orquestra sense tenir ni tan sols partitura, pretendre que l'orquestra soni adequadament i sense instruments… i si no ho fan, culpar als músics o als espectadors. Quina barra !!

 

Ja ni hi ha prou d'excuses barates, ja ni hi ha prou d'inventar, de perdre temps intentant excusar el que és inexcusable. Cubelles necessita dirigents que vulguin sortir de la vella rutina, que no porta enlloc i ens deixa enrere com a poble. Mentre altres viles avancen a passos accelerats. 

 

Dirigents que tinguin clar que ja no som un poble de fotografies en blanc i negre…

 

Ni un sol projecte per emprenedors, els avoquem a marxar de la vila, perquè al seu poble no se'ls té en compte. 

 

Ni un projecte per habitatges en lloguer de protecció oficial, per a joves, gent gran o per qui ho necessiti.

 

I ja no parlem de totes les mancances que tenim, sigui per al jovent o la mainada.

 

A tot això cal sumar, les deficiències del clavegueram, enllumenat precari, carrers malmesos,...i uns dirigents que un cop ja han esgotat tot un diccionari, NO HAN FET NI L'OU !!

 

Perquè la realitat és, què més enllà de les paraules, de FETS NI UN !! 

 


Grup municipal
  • Logo Cubellencs-FIC
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023