AMB RESPONSABILITAT I COHERÈNCIA, I SENSE MENTIRES.

26 de març de 2018No ens han agradat mai les mentires, ni estant al govern ni estant a la oposició. No és just pels nostres vilatans ni per les persones a les quals s’acusa.

Ho volem explicar perquè des de fa uns dies el grup municipal de GUANYEM denuncia al govern per pujar els impostos. MENTIDA! No s’ha pujat l’IBI, i molt menys ha estat impulsat per aquest govern. El govern passat va demanar un revisió cadastral i això pot suposar la pujada o no de l’impost sobre bens immobles, però en cap cas això es pot definir com una pujada d’IBI per part dels grups que conformen el govern. 

 

És més, aquest govern és el que més s’ha implicat en polítiques socials i aquesta és una de les partides més importants, amb un increment de personal d’atenció primària per disminuir els temps d’espera i d’atenció a les dones. I una partida important d’ajuts socials; el treball de convenis amb entitats socials que feia temps que esperaven i estem treballant en una bossa d’ajuts per poder fer front al pagament dels impostos municipals en cas de necessitat.

 

En política no tot s’hi val i les mentides tenen les potetes molt curtetes. La demagògia és molt electoralista i fàcil de fer, però els recordem que encara queda molt per les eleccions i que no és guanya mentint. A dia d’avui aquest grup municipal només a fet propostes electoralistes com municipalitzar la llar d’infants, augmentar l’horari del bus, municipalitzar les aigües.... però mai ha explicat com fer o assumir aquestes tasques. Les idees poden ser bones però per desenvolupar-les calen projectes o maneres de fer, i encara no ens han presentat cap.

 

A banda d’això, el nostre grup municipal ha estat treballant en uns pressupostos que augmenten com ja hem dit la partida de serveis socials, i  un acord amb els treballadors que permetrà regularitzar la situació de molts i reduir els reparaments d’intervenció que fa tants anys que aprovem en els plens. S’ha començat a treballar per l’accessibilitat en el municipi, iniciem els treballs per la futura aprovació del pla general, i s’iniciaran les obres de la biblioteca.

Com a govern estem contents amb la feina que fem i tenim la voluntat de continuar treballant pel nostre municipi sense mentir.


Grup municipal
  • Logo CiU
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023