LA SENYORA ROMERO MENTEIX, SEGUIM, CUBELLES TOT UN MÓN

8 de gener de 2018Volem deixar clar que la senyora Romero menteix als ciutadans de Cubelles.

 

Primer aclarir què en el moment en que va acceptar formar part de les llistes del Partit Popular a les eleccions municipals de 2015, ho va fer sota el projecte i les idees del Partit Popular i no sota cap projecte personalista encapçalat per Noemí Boza.

 

Segon aclarir que en tot moment, abans d’acceptar el càrrec i després de fer-ho, la senyora Romero ha estat informada puntualment de tot i en contacte tant amb el nostre President Comarcal Ferran Ignasi Llombart i la nostra Portaveu Municipal Isabel Soler. Així mateix se l’ha convidat a participar de tota l’activitat i reunions que s’han desenvolupat en els últims mesos, per tant la falta de contacte i d’informació que al·lega és totalment falsa i es pot demostrar.

 

La senyora Romero si tenia dubtes sobre el projecte i la línia actual del PP les podia haver expressat abans de prendre possessió com a Regidora, ara mateix l’ètica política si en té, indica que el normal seria deixar l’acta i que un altra persona del PP ocupes el lloc de Regidor del partit que al cap i a la fi és al que varen votar els ciutadans.

 

La Llei antitransfuguisme indica que cap força política ha d’acceptar a les seves files ni fer pactes amb un trànsfuga com és la senyora Romero, per tant apel·lem a la responsabilitat de la resta de partits polítics del Ple perquè en el cas, de com ens temem la senyora Romero es vagi oferint al millor postor, l’hi facin el buit.

 

El Partit Popular seguirà lluitant, com ha fet sempre, per millorar la vida dels cubellencs. Bon Carnaval a tothom!


Grup municipal
  • Logo PP
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023