Article ERC

8 de gener de 2018Després de ratificar voluntats a les urnes (que és on realment ens diferenciem de països poc -o gens- democràtics) tenim un nou i jove president del Parlament. I mentre seguim treballant i endavant en la nostra quotidianitat, segueixen havent quatre persones INNOCENTS a la presó. I hi són per formar part activa d'un país que ha començat a despertar-se, a moure's, a aixecar-se. A fer normal el que moral, ètica, econòmica i naturalment és nostre.

 

La direcció que ha pres el país és la correcta. Perquè en les imposades eleccions del 21 de desembre hi va haver una participació de més del 80%. Ja ens hem contat. Som majoria aquells que volem un futur on hi càpiga l, esperança, l'avenç, la cultura, l'ensenyament en majúscules, el necessari (i intentat, tot i que revocat pel govern del PP) més gran ajut social.

 

I on no hi cap el desfalc, la justícia a mida, les imputacions, les blacks, la construcció (i destrucció mediambiental) d'aeroports que no es necessiten, cinturons deficitaris, carreteres, autopistes i estacions (amb les seves vies) gairebé inutilitzades.

 

 A Cubelles (majoria unionista, tot i que per uns 500 -tan sols 500 de més de 15.000, no és gaire, per voler ser capital de Tabarnia...-) seguim tenint un govern plural i molt fructífer. Els avenços són molts. Amb l, informe positiu de la comissió mediambiental efectuada el passat desembre, tenim més a la bora el futur Ins Les Vinyes. El suport en conversa d, anglès ha estat més present a les diferents escoles i instituts de Cubelles, i dels tallers ofertats en gaudeixen tots els alumnes, sempre en diàleg constant amb les coordinacions pedagògiques de cada centre. També s, ha fet possible el tan somiat pressupost participatiu. Enguany guanyat per les diferents opcions lligades a l, exercici de l'esport.

 

Els parcs, jardins, carrers i enllumenat s'està actualitzant i perfeccionant. Tenim molta feina al davant, i treballar no ens espanta.

Quatre paraules per acabar: corruptes, Urdangarín, armament, youtuber.

No, millor aquestes:

Forn

Sánchez

Cuixart

Junqueras


Grup municipal
  • Logo ERC
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023