RES NO CANVIA

8 de gener de 2018El primer que volem compartir i expressar en aquest escrit, són els nostres millors desitjos a tothom, per aquest nou any i sempre.

 

Els temes que ens preocupen són plenament coincidents amb tots vosaltres, i lamentablement ja reincidents, perquè res canvia.

 

Molts sou els que us sentiu enganyats,traïts i decebuts,i en aquest sentit ens solidaritzem amb tots i cada un de vosaltres.

 

En aquesta ocasió, hem cregut oportú tirar d’hemeroteca, per veure tot allò que denunciava el partit que ostenta ara l’Alcaldia, i poder comparar que han fet ells per a no caure en les seves pròpies queixes.

 

Tan sols ens ha fet falta llegir sis apunts, per constatar que els refranyers realment si existeixen, és per raó de causa. Potser caldria que s’apliquin aquell que diu “Consells dono, que per a mi no en tinc..”

 

No cal dir que tot allò que denunciaven segueix vigent,i ara té més significat que mai,si cap. Perquè qui ho criticava ahir, avui ho practica.

 

Així doncs, anem a repassar :

 

1.- “Aquesta legislatura només ens haurà aportat el fet de fer-nos creure durant molt poc temps que la regeneració política a Cubelles era possible, per acabar manant els de sempre! “

 

2.- “Res no canvia a Cubelles. Catorze mesos els que queden fins al final de legislatura, que només serviran per mantenir un tren en marxa on hi ha més d’un maquinista,uns a dalt del tren i altres fora i el que és pitjor,que no sabem cap on ens porta”

 

3.- “Amb tot aquest panorama, potser convindria fer un anàlisi profund dels nostres governants,traient cadascú les seves conclusions”.

 

4.- “Un pacte múltiple,que deixant a banda la voluntat dels cubellencs i cubellenques,i de l’auto complaença del moment de la foto, només ha fet palesa l’obsessió pel poder d’alguns, i per evidenciar un clar símptoma de debilitat”.

 

5.- “El poble de Cubelles, espera que actuïn en conseqüència a les seves intervencions passades. Alcaldessa li queden 15 mesos de legislatura, i en tot aquest temps no ha fet res destacable. Que ens pot dir del nou Institut?, i de l’arranjament dels nostres carrers?, i dels reparaments de fiscalització? i de la Catalogació dels llocs de treball ?... “

 

6.- “ Moltes vegades es comencen bons projectes que ben aviat queden en l’oblit o en no res. En aquests casos, els beneficis per al municipi s’esvaeixen i desapareixen tan de pressa, que deixen de ser bons, per passar a ser falses expectatives…”

(Aquesta última, és una de les que a consciència o potser per aquelles coses de l’atzar, és la que veritablement els defineix)

 

No obstant i malgrat totes les dificultats, els CUBELLENCS, seguirem treballant per aconseguir un millor poble per a tothom.

 


Grup municipal
  • Logo Cubellencs-FIC
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023