7a Setmana de Consum Responsable

Del 18 de novembre de 2022 al 28 de novembre de 2022Les dues darreres setmanes de novembre, l'Ajuntament torna a organitzar la Setmana de Consum Responsable que coincideix també amb la setmana europea de la prevenció de residus. 

 

L'objectiu és oferir un conjunt d’activitats i tallers adreçats a diferents públics per conscienciar del consum responsable i del nostre impacte com a consumidors a la terra i al nostre entorn. Es cerca promoure una manera diferent i responsable de consumir just a les portes de les compres de Nadal. A la necessitat de comprar de manera més racional i equilibrada, s'hi suma el compromís de reduir la nostra petjada de carboni i avançar cada cop més cap un futurs net i mediambientalment sostenible. 

 

Al llarg dels dies es concentraran un conjunt d'activitats organitzades per les Regidories de Consum, Medi Ambient, Turisme, Esports,  Benestar Social i Gent Gran. Igualment es posen en valor i s'inclouen al programa accions organitzades per entitats i empreses que treballen al municpi amb iniciatives que promouen la sostenibilitat i el compromís social. Com el Consell Comarcal del Garraf, Medi Natural i Litoral i el GEPEC entre d'altres. 

No només es faràn accions pels ciutadans i visitants sinó que també a escoles i instituts amb tallers escolars de temàtica de consum. 

 

Seguint amb la iniciativa de fer un comerç de proximitat i foment de la mobilitat, es facilitarà uns vals de descompte per les tres botigues de reparació i venda de bicicletes del municipi per a totes les persones que participin en alguna activitat. 

 

Esperem que gaudiu de les diferents activitats i us convidem a participar-hi. 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023