Activitat emprenedors: Tertúlia 5 Fiscalitat

25 d'abril de 2014A totes les persones emprenedores que estan a punt o acaben d'iniciar l'obertura de la seva empresa us convidem a participar en la propera Tertúlia 5 per tractar el tema de la FISCALITAT. Aquesta tertúlia forma part d'un conjunt d'activitats que organitza la Regidoria de Dinamització Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Cubelles, juntament amb el Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf i l'ADEG (Associació d'Empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès), amb la finalitat de que les persones assistents intercanviin problemes i experiències i adquireixin coneixements sobre tècniques d'aplicació en temes específics necessaris per la posada en marxa del propi negoci.

 

Cada tertúlia està dirigida per una persona experta en la matèria específica i es realitza en grups reduïts per tal que l'activitat sigui el més efectiva i participativa possible.

 

Les places són limitades i cal inscripció prèvia, que la podeu realitzar:

 

- Presencialment al Club de la Feina en l'horari d'atenció al públic: dilluns, dimecres i divendres, de 10h a 14h (C. Joan Roig i Piera, 3-5).

- Per telèfon: 93 814 01 89 (Oficina d'Iniciatives Econòmiques de Vilanova i la Geltrú)

- Per correu electrònic: sievilanova@mancomunitat.cat

 

Properes tertúlies a Cubelles per a emprenedors:

 

- 27 de juny: INTERNET

- 10 d'octubre: COMUNICACIÓ

- 21 de novembre: NEGOCIACIÓ AMB PROVEÏDORS


Lloc
Centre Social (CSIDE)


Horari
De 12h a 14h


Preu
GRATUÏT


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023