Film "Tódalas mulleres que coñezo"

27 de novembre de 2020Una altra de les accions programades dintre de la Campanya 25N - Dia per a l'eliminació de la violència envers les dones és la presentació i projecció on-line de la pel·lícula "Tódaslas mulleres que coñezo" per tractar les vivències de les dones a l'espai públic, s'abordaran continguts com el llenguatge cinematogràfic, la violència mediatitzada, l'obra col·lectiva i el compromís polític.

 

"Tódalas mulleres que coñezo" Xiana Do Teixeiro, España, 2018, 71 min. Un film en tres actes que són, també, tres converses entrellaçades i intergeneracionals al voltant de les vivències als carrers i a l’espai públic de diverses dones que evidencien quant de masculinitzat i violent continua sent el carrer avui dia.

 

Amb aquestes tres converses reveladores amb amigues, col·laboradores i estudiants de secundària, la directora cerca articular un discurs sobre la por que no fomenti la por, un discurs sobre la violència que no resulti violent. En tres escenaris enllaçats i significatius, a partir del punt d'inflexió d'Alcàsser i els canvis de conducta que han suposat per a les dones a nivell nacional, amb l'altaveu sensacionalista dels mitjans de comunicació.

 

 

Adreçat a persones adultes. Format virtual. A través d'un enllaç que cada persona pot visualitzar autònomament des de casa i que estarà disponible durant 24 h.

 

Es demana inscripció a igualtat@cubelles.cat o whatsapp 629042603, després de la qual se us farà arribar el vídeo de presentació i el material per al visionat.

 

 

 

 


Horari
19 h


  • Cartell 25N2020
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023