Obertes les inscripcions a l'ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya

1 de setembre de 2022


Hi participarà el Pubillatge de Cubelles, el Cor l'Espiga i els Castellers del Foix, a més d'entitats i associacions de la vilaL'Ajuntament de Cubelles ha obert les inscripcions a l'ofrena floral de la propera Diada Nacional de Catalunya, que se celebra com és habitual l'11 de setembre a les 12.00 h. a la plaça de l'Església. L'acte tornarà a comptar amb el pubillatge de Cubelles, el Cor l'Espiga i amb els Castellers del Foix. 

 

La commemoració s'iniciarà a les 12.00 h., amb la interpretació a càrrec del Cor l'Espiga de dos temes. Després es farà la hissada de la Senyera, les ofrenes florals i tancarà l'acte el parlament oficial de l'Alcaldessa i l'actuació dels Castellers del Foix. Les entitats i associacions que vulguin prendre part de l'ofrena floral cal que s'inscriguin a través del formulari adjunt indicant el nom de l'entitat, les dades de contacte d'una persona representant i el tipus d'ofrena (ram o coixi) que faran abans de l'11 de setembre a les 10.00 h. 

 

Per motius de seguretat, la hissada de la Senyera al campanar de l'església de Santa Maria se substituirà, com l'any passat, per la bandera del monument 'El Geni i la força bruta', del malaurat Anselm Cabús, a càrrec de les autoritats municipals, encaçalades per l'Alcaldessa Rosa Fonoll i el pubillatge de Cubelles. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023