Cubelles encara la recta final de l’elaboració del Pla Local d’Habitatge amb un procés participatiu

18 de gener de 2024


El document ha d’establir les necessitats i les estratègies en matèria d’habitatge per als propers sis anysL’Ajuntament i la Diputació de Barcelona treballen actualment en la redacció del Pla Local d’Habitatge de Cubelles, un estudi que, a través de l’anàlisi de la realitat social, demogràfica i urbanística de Cubelles i de les projeccions per al futur, ha de definir les estratègies i propostes de la política d’habitatge municipal per als sis anys vinents.

 

En el marc de l’elaboració d’aquest estudi, l’Ajuntament ha iniciat un procés de participació ciutadana amb l’objectiu de recollir les inquietuds i impressions de la ciutadania en tot allò referent a l’habitatge. Alexandra Corvillo, regidora d’Habitatge de l’Ajuntament, ha explicat que “un cop finalitzat, aquest document es convertirà en el marc en què es projectaran les polítiques públiques d’habitatge a Cubelles en els pròxims anys, pel que considerem que és central que la ciutadania pugui participar-hi, donant la seva opinió i expressant les seves necessitats”.

 

El procés participatiu es durà a terme en dos formats, presencial i en línia, per tal de facilitar la participació del màxim de persones. El pròxim 1 de febrer tindrà lloc, al centre social Joan Roig i Piera, la jornada presencial, oberta a totes les persones interessades, i que comptarà també amb la participació dels tècnics municipals d’habitatge. Les persones interessades en participar en aquesta jornada han d'inscriure's, fins el 29 de gener, a través d'aquest formulari

 

D’altra banda, l’Ajuntament ha habilitat també una enquesta al web municipal on la ciutadania pot fer arribar als tècnics redactors les seves impressions sobre la situació de l'habitatge al municipi i les necessitats que cal cobrir. L'enquesta estarà disponible des d'avui i fins el 6 de febrer. Les aportacions ciutadanes seran recollides, estudiades i incorporades al Pla Local d’Habitatge, que s’espera que estigui finalitzat abans de l'estiu.

 

Les conclusions de la fase de diagnosi del Pla Local d'Habitatge poden consultar-se al següent document.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023