L’Ajuntament rep l’alumnat internacional del projecte Erasmus+ KA220 SCORE

20 d'octubre de 2023


L’institut Cubelles és l’amfitrió del programa que s’ha clausurat aquesta setmana al municipi amb diverses activitats relacionades amb els ODSCubelles ha acollit aquesta setmana la cloenda del projecte Erasmus+ KA220 SCORE (Sustainability-Cycling Opportunities Related to Enviroment), dedicat al foment d'una mobilitat més sostenible. L’Institut Cubelles ha estat l’amfitrió d’aquesta iniciativa que ha implicat intercanvis amb estudiants de Turquia, Portugal, Itàlia, Hongria i Estònia i que ha permès que uns 30 alumnes d’entre 15 i 17 anys del centre cubellenc hagin fet estades a l’estranger.

 

Una cinquantena d’estudiants internacionals han dut a terme diferents activitats a Cubelles relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), així com visites al patrimoni local. El primer dia, va tenir lloc una recepció per part de l’Ajuntament a la plaça de la Vila i una visita a l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel.

 

La recepció va anar a càrrec de l’Alcaldessa accidental i regidora d’Ensenyament, Renata Bedós, que va destacar que “en aquests intercanvis es tracta sobretot que l’alumnat aprengui l’idioma i conegui l’entorn dels estudiants amb els que s’ha relacionat, per això fan activitats i visites culturals i del patrimoni de la vila”.

 

El projecte Erasmus+ KA220 SCORE pretén abordar les diverses problemàtiques mundials i conscienciar als joves sobre les oportunitats que tenen com a agents protagonistes del canvi en el món actual. De fet, "un dels objectius del programa és posar l'accent en l'ús de la bicicleta per fomentar una mobilitat més sostenible", segons ha explicat la directora de l'Institut Cubelles, Sònia Ruiz, a Ràdio Cubelles. Per aquest motiu, durant tota la setmana s’han celebrat activitats vinculades a aquest mitjà de transport, com una visita guiada pel litoral de Cubelles i un taller de reparació de bicicletes.


  • Recepcio_Erasmus_1.jpeg
  • Recepcio_Erasmus_2.jpeg
  • Recepcio_Erasmus_3.jpeg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023