El Govern municipal reclama la gratuïtat del peatge de Cubelles “perquè la C32 sigui realment la ronda del Penedès Marítim”

5 d'octubre de 2023


Rosa Fonoll denuncia que les bonificacions del tram Cubelles-Vendrell-Cubelles només ha fet que incrementar els més de 25.000 vehicles de la C31L’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, va aprofitar la seva participació al programa ‘Fet a  mida’ de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya (XTVLC) per tornar a reclamar “la gratuïtat del peatge de la C32 al seu pas per Cubelles”, després que la iniciativa de la Ronda del Penedès només ha fet “que agreujar la problemàtica de la travessia de Cubelles, que suporta més de 25.000 vehicles diaris”.

 

Segons dades del pacte del Penedès Marítim, més de 25.000 vehicles circulen diàriament per la C31 al seu pas per Cubelles, la qual cosa representa “un problema de seguretat perquè no hi ha cap alternativa”, ha explicat Fonoll. A més, els vehicles que utilitzen aquest tram de Vilanova a Cunit conviuen amb els vianants que tracten de travessar la carretera, bicicletes, patinets...

 

Ens han deixat penjats perquè el que fa la gent és sortir a Cubelles i tornar a entrar a Vilanova per estalviar-se el cost del peatge” denuncia l’Alcaldessa, qui recorda que en hores puntes, els caps de setmana i l’estiu la situació “encara és pitjor, i pots tardar més de 15 minuts en passar Cubelles”.

 

Per la seva banda, el portaveu del pacte del Penedès Marítim, Jaume Casañas, recorda que “hem demanat cita amb el departament i esperem que ens responguin aviat”. L’objectiu és que el peatge central de la C32, al seu pas per Cubelles, sigui gratuït, però si més no “que compleixin el compromís del conseller de fa nou mesos perquè les bonificacions que s’apliquen al tram El Vendrell – Cubelles també s’apliquin al de Cubelles – Sitges”.  Casañas denuncia que “la gent del Garraf i el Penedès som els pringats que paguem peatge, quan tothom la té gratuïta. Volem que sigui realment la ronda del Penedès Marítim”.

 


  • Imatge del peatge de Cubelles
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023