Finalitzen les obres de reparació dels murs de contenció a l’escola Charlie Rivel

3 de març de 2023


L’actuació, amb una inversió de 400.000 euros, ha permès reordenar espais per a poder fer classes garantint la seguretat dels infantsMés de 300 alumnes han tornat a les aules un cop acabades les obres a l’Escola Charlie Rivel per solucionar unes deficiències estructurals que van obligar a tancar tres edificis abans de començar el curs.

 

L’actuació ha permès ordenar un espai del pati que connecta diferents edificis amb noves escales i accessos, utilitzant també espais municipals de fora del centre. La construcció ha resol d’aquesta manera els problemes de seguretat que es van detectar a l’estiu i ha permès recuperar les classes al centre amb la màxima normalitat.

 

Aquesta obra d’urgència, que en principi havia de consistir en la substitució d’una escala i que es va complicar sent necessària la construcció de diversos murs de contenció, ha requerit una inversió de 400.000 euros. El regidor d’Espai Públic, Josep Maria Hugué, senyala que “l’Ajuntament ha fet una inversió molt més elevada de la que tenia prevista inicialment i demana a la Generalitat que es faci responsable del sobrecost”.

 

Amb aquesta obra l’escola ha pogut recuperar espais que abans tenien altres usos i ha donat per finalitzada la situació provisional que patia des de l’inici del curs. El trasllat dels alumnes a les aules definitives s’ha fet amb la col·laboració de les famílies.  


  • Obres Escola Charlie Rivel
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023