Obertes les inscripcions a les activitats per a l’envelliment actiu pel curs 2022-2023

7 de setembre de 2022


La regidoria de la Gent Gran posa en marxa una prova pilot per apropar els tallers de memòria i les caminades als barris i ha creat una comissió participativaEl Casal d’Avis municipal de Cubelles obre el dimarts 6 de setembre les inscripcions a les activitats gratuïtes adreçades a la gent gran. La regidoria, que encapçala la regidora Alexandra Corvillo, ha fet una proposta basada en l’experiència del curs passat i les inquietuds i necessitats de les persones usuàries del servei i ha decidit fer una prova pilot d’apropar alguns tallers als locals socials dels barris de Corral d’en Cona, Mas Trader i la Mota.

 

Després d’identificar que moltes persones grans que viuen solen ho fan en barris allunyats del nucli antic, on s’ubica el Casal d’Avis, “vam decidir proposar a les juntes de les associacions de veïns de Corral d’en Cona, Mas Trader i la Mota una prova pilot consistent en apropar-los activitats al local social del barri”, explica Corvillo. Així, en aquest primer trimestre dels cursos s’ofereixen tallers de memòria i caminades, amb la voluntat “d’activar les habilitats cognitives i físiques, alhora que les emocionals pel que representa tenir una activitat per sortir de casa, socialitzar-se i trencar amb aquesta rutina de soledat contra la que estem posant els nostres esforços”.

 

Les activitats estan adreçades a totes les persones majors de 65 anys i a les que tenen entre 55 i 65 que són pensionistes o en situació d’atur. S’oferten tallers de ioga, gimnàstica, pilates, accés a les tecnologies de la informació i la comunicació, memòria i ball en línia, a més de les habituals caminades pel municipi.


  • Activitats Gent gran 2022
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023