El 27 de juny s'obre la consulta pública prèvia per a la creació del servei públic de la biblioteca

25 de juny de 2022


El termini per aportar propostes finalitza el 8 de juliolL'Ajuntament de Cubelles ha obert la preceptiva consulta prèvia a la creació del servei públic de la biblioteca Mn. Joan Avinyó, d’acord amb allò establert a l’article 133 de la Llei 39/2015, de 1 d’octubre, del Procediment administratiu comú de les Administracions públiques, amb l'objectiu d'establir el Servei de la Biblioteca Municipal Mn. Joan Avinyó de Cubelles i regular els usos de la biblioteca municipal, així com aprovar el concert entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Cubelles, per tal de formar part de la Xarxa de Biblioteques Municipals

 

Amb caràcter previ a l’elaboració del projecte d’ordenança, es duu a terme una consulta pública a través del portal web de l’Ajuntament de Cubelles, amb l’objectiu de recollir l’opinió de la ciutadania i organitzacions més representatives potencialment afectades per la futura norma.  

 

La ciutadania i les organitzacions que ho considerin adient, poden remetre les seves opinions fins al 8 de juliol, omplint el formulari (actiu des del 27 de juny). 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023