El 16 de juny entra en funcionament el servei d’estacionament regulat a les platges de Cubelles

16 de juny de 2022


La concessionària EYSA està resolent les incidències normals de la posada en marxa d’un servei d’aquest tipus i donant d’alta els abonaments i els vehicles d’empresa de persones empadronadesL’Ajuntament de Cubelles i l’empresa EYSA han posat en marxa a partir del 16 de juny el servei d’estacionament regulat, popularment conegut com la zona blava. Durant els primers dies s’anirà posant en funcionament tot el servei i resolent les possibles incidències de la posada en marxa de qualsevol sistema d’estacionament regulat, amb la voluntat de donar el millor servei a la ciutadania. També s’anirà reparant els parquímetres que han estat objecte de vandalisme.

 

Des d’avui es pot realitzar el pagament de l’estacionament, tant als parquímetres com a l’aplicació mòbil ElParking. Introduint la matrícula, el sistema identifica la tarifa que li correspon (empadronat a l’àmbit de la zona blava, empadronat a Cubelles, segona residència a l’àmbit de la zona blava o altres situacions) i l’aplica.

 

Pel que fa als abonaments de segona residència o a l’acreditació dels vehicles d’empresa, la regidoria d’Espai Públic està tramitant amb la màxima celeritat l’alta al sistema d’aquests vehicles que s’anirà produint en els propers dies.

 

Durant aquest primer estiu de servei es recolliran totes les incidències, propostes i idees de millora per tal de poder fer els canvis necessaris tant en el reglament com en la taxa del servei de cara al proper any, que arrencarà el Divendres Sant de 2023.

 

Josep Maria Hugué, regidor d’Espai Públic, ha reconegut “algun problema tècnic a nivell informàtic i la tramitació dels abonaments i els cotxes d’empresa”. Per aquest motiu “ha demanat disculpes per les molèsties que puguin causar les incidències”.  En aquest sentit, Hugué ha explicat que “aquests primers dies que estem en proves ens interessa més fer pedagogia de la zona blava que el fet de sancionar, per tant serem flexibles aquests primers dies sense que això vulgui dir que la ciutadania ha de treure tiquet i pagar l’abonament”.

 

Si vostè té dubtes sobre la zona blava poden adreçar-se a l’apartat preguntes freqüents del web cubelles.cat/zonablava, al telèfon 667 477 509 o al correu catcenter@eysaservicios.com.


  • Zona blava
  • Zona blava
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023