Els establiments de vi i cava i gastronomia poden demanar el seu expositor a la Festa de la Verema 2022 fins al 27 de juny

16 de juny de 2022


Les empreses interessades han de revisar la normativa per a cadascuna de les modalitatsLa regidoria de Turisme ha informat que les inscripcions per a expositors de vi, cava i gastronomia per a la propera Festa de la Verema, que tindrà lloc entre el divendres 2 i el diumenge 4 de setembre de 2022 a la plaça del Mercat, estan obertes a través d'instància presencial a l'OPIC (o telemàtica a l'OVAC) fins al proper 27 de juny.

 

Després de dos anys sense celebrar-se, l’Ajuntament de Cubelles vol promocionar la gastronomia local, els productes vinícoles i els productes de la terra a través dels d’establiments locals i de fora de la vila. Per això s’han establert unes normes de participació en què hi consten els requisits que han de complir els establiments interessats.

Festival Verema 2022

Paral·lelament, la regidoria de Turisme està ultimant els detalls del festival musical de la Verema de Cubelles, que ja forma part del calendari de festivals estivals del Garraf. Després de la suspensió de les dues darreres edicions per la COVID-19, l'Ajuntament treballa en portar grups que "combinin la consolidació en el panorama musical del país amb d'altres que s'obren pas i que ens els propers anys seran caps de cartells dels principals festivals musicals", ha explicat la regidora de Turisme, Trini Vicente.

 

De fet, per Cubelles han passat en els darrers anys grups tan consolidats com Blaumut, Celtas Cortos o El Pot Petit, compaginat-se adalt de l'escenari amb d'altres emergents en aquell moment i que ara trionfen als escenaris, com Suu, Portobello, Sense sal... "Enguany estem preparant un cartell que tindrà una gran sorpresa per recuperar les activitats musicals, que tant hem trobat a faltar els dos darrers anys", ha conclòs Vicente. 

 

Per a mes informació es pot contactar amb l’oficina municipal de Turisme a turisme@cubelles.cat

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023