Tornen les visites guiades a la recerca de l'Abellarol

14 de juny de 2022


L'activitat és gratuïta però requereix inscripció prèvia a través del web cubelles.catLa regidoria de Turisme reprén el dimecres 15 de juny les visites guiades a la recerca de l’Abellerol. L'activitat tindrà lloc tots els dimecres a la tarda durant els mesos de juny i juliol (fins al 20 de juliol i subjecte a la presència de l’au migratòria).

 

La visita consisteix en un recorregut per la zona agrofluvial de Cubelles, interpretant el paisatge i descobrint les diferents espècies de flora i fauna. La visita permetrà conèixer els antecedents del municipi, els usos agrícoles que encara s’hi fan i les transformacions que ha esdevingut el territori i s’arribarà fins a una de les colònies d’abellerols, una espècie protegida d’origen africà, més importants al Penedès que venen a passar l’estiu i crien al nostre municipi. Tota una oportunitat per observar, de ben a prop, un ocell molt esquiu. Durant la visita també es poden observar verdum, mussols, cueretes, diferents tipus de coloms i, si hi ha sort, conills i guineus.

 

Per tots aquells interessats en la visita, cal realitzar inscripció prèvia al web cubelles.cat.

 

Les visites estan programades per tots els dimecres de juny i juliol a les 19.15 h. i el punt de trobada és la plaça del mercat. La durada de la visita és de 1.30 - 2 h. aprox. Es tracta d’una activitat adreçada a majors de 14 anys (recomanat pantalons llargs, sabates de trekking i aigua de manera obligatòria). 

 

Aquesta proposta es va iniciar l’any 2019 i durant aquest darrers anys ha tingut una bona acollida i és una de les propostes per aquest inici de temporada.

 


  • Abellarols-2021-3.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023