Aprovat el projecte constructiu i de millora del cicle de l’aigua a part de Mas Trader I

27 d'abril de 2022


L’obra és complementària al projecte d’accessibilitat i asfaltatge de la urbanitzacióL’Ajuntament de Cubelles ha aprovat el projecte constructiu i de millora de la xarxa d’aigua potable, sanejament i pluvials al carrer Dàlia, Assutzena, Clavell i Mimosa de la urbanització de Mas Trader amb un pressupost de licitació per a la primera fase de 822.331,37€.

 

Aquest projecte és complementari al de millorar de l’accessibilitat i l’asfaltatge de la urbanització de Mas Trader. En paral·lel a aquesta millora de la via pública es va realitzar un estudi de l’estat de la xarxa d’aigua i de clavegueram, per tal d’afrontar de forma integral totes les necessitats de millora de la via pública de la urbanització i evitar, a futur, l’aixecament de carrers per reparar desperfectes d’aquesta xarxa de serveis. El regidor d’Espai públic, Josep Maria Hugué, ha explicat que “es va fer una inspecció amb càmera per tota la xarxa de clavegueram i es va determinar que no era aprofitable per l’estat de deteriorament”. El risc que en l’execució de les obres d’accessibilitat i asfaltatge es produíssim més desperfectes en aquests serveis és que que ha determinat fer prèviament aquesta actuació. “La voluntat és fer una reforma el més integral possible d’aquests vials”, conclou Hugué.

 

En aquesta primera fase s’abordarà la problemàtica de la xarxa d’aquest primer sector de Mas Trader, que presenta un elevat deteriorament que provoca, entre d’altres, un alt nivell de fuites d’aigua. Les obres consistiran en la demolició de part del paviment, la retirada de les xarxes actuals a modificar o obsoletes, l’excavació de rases i la instal·lació de nous serveis de sanejament, pluvials i abastament d’aigua potable.


  • Font Mas Trader
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023