Més de 30.000 persones passen per la fira Cubelles Medieval 2022

21 d'abril de 2022


La regidoria de Turisme, comerç i fires fa una valoració molt positiva de la recuperació de la trobada comercialLa novena edició de la fira Cubelles Medieval va tancar el passat diumenge 17 d’abril amb una “excel·lent valoració” per part de la regidoria de Turisme, comerç i fires. La seva titular, Trini Vicente, va explicar als micròfons de Ràdio Cubelles que “calculem que en aquestes tres jornades han passat més de 30.000 persones, una xifra rècord”.

 

La bona meteorologia va ajudar a aconseguir aquesta fita en la que van participar més d’un centenar de parades de productes diversos. “Estem molt satisfets i ha estat tot un èxit”, explica Vicente qui ho associa també “al temps que portàvem sense fer activitats i les ganes que tenia tothom, tant paradistes com visitants”.

 

Un dels aspectes més ben valorats ha estat la reubicació de parades, integrant-les amb l’eix comercial de la vila. “Tant els paradistes, com el comerç, la restauració i l’hostaleria s’han beneficiat d’això”, explica Vicente. De fet l’ocupació de places de pernoctació ha fregat el 100% durant els dies de la fira i més de 400 persones es van apropar a l’oficina de Turisme a demanar informació procedents tant de Cubelles, com de Barcelona i província i poblacions de l’eix transversal (Manresa, Igualada, Vilafranca).

 

Des de l’empresa cubellenca Medirflash, organitzadora enguany de la fira, es va buscar l’equilibri entre la qualitat i la quantitat de les parades i la varietat de les actuacions durant la fira. Tant l’escola de cavallers com els jocs de fusta van tenir una afluència continua, mentre que les activitats gratuïtes (taller d’etnobotànica i visita al Call jueu) van exhaurir places abans del començament de la fira. Les visites al castell també es van omplir i va haver una afluència constant  a l’Exposició permanent del pallasso Charlie Rivel.

 

Com a curiositat, els ferrers del campament medieval van fer una replica de la clau del Pati de Ponent, de la que nomes es disposava d’una còpia per ser molt antiga, i es va fer entrega a l’alcaldessa.


  • Medieval 2022
  • Medieval 2022
  • Medieval 2022
  • Medieval 2022
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023