La Verema i el Cubelles Noir al calendari 'Garraf sona'

8 d'abril de 2022


La guia està promoguda per l'agència NODE, amb el suport de la Diputació, i aplega 23 festivals d'arts escèniques de la comarcaEl passat 5 d'abril es va presentar el Garraf sona, el calendari de festivals de la comarca que impulsa l'agència Node amb el suport de la Diputació de Barcelona. Representants d'una vintena de festivals es van aplegar a la discoteca vilanovina La Daurada per celebrar la tornada de l'activitat. En representació de Cubelles hi va assistir la regidora de Turisme, comerç i fires, Trini Vicente, i el president de l'associació Cubelles Noir, Xavier Borrell.

Promogut per l'Agència NODE Garraf amb el suport de la Diputació de Barcelona, el programa Garraf Sona reuneix fins a 23 festivals d'arts escèniques, audiovisuals i literàries que es celebren en els sis municipis de la comarca. Des del FIMPT i el Sitges Film Festival, els més veterans, fins a certàmens que tot just s'estrenaran enguany, el calendari multiplica els atractius de la comarca com a destinació de visita, parada i fonda. A nivell local, hi formen part el festival musical de la Festa de la Verema de Cubelles, que se celebra del 2 al 4 de setembre. Trini Vicente, regidora de Turisme, comerç i fires, va destacar la "importància de recuperar un festival com La Verema, que els darrers anys ha esdevingut un aparador per a molts grups del país i recuperar clàssics d'arreu", en referència a grups que han passat pel festival del vi i el cava de Cubelles com Blaumut, Roba Estesa, Suu o Celtas Cortos. Enguany la voluntat "és mantenir el nivell musical que hem presentat en els darrers anys, abans de la pandèmia". 

 

El Garraf sona també inclou en el seu cartell el Cubelles noir, el certamen de novela negra del Garraf, Cubelles noir, que tindrà lloc del 18 al 21 d'agost. 


La presentació del calendari ha comptat amb la intervenció de les representants dels diferents festivals que han coincidit a felicitar la iniciativa Garraf Sona com a programa d'interrelació i promoció conjunta del Garraf com a mar i terra de festivals.


  • Garraf sona 2022

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023