Obertes les inscripcions a la nova plataforma de participació ciutadana Cubelles Participa 311

9 de febrer de 2022


El primer procés que es portarà a terme de forma íntegra serà el dels pressupostos 2023La regidoria de Participació ciutadana ha obert el període d’alta a la nova plataforma Participa Cubelles 311, a través de la qual es portarà a terme tot el procés participatiu dels pressupostos de 2023.

 

Per això, des d’aquesta setmana, les persones interessades en participar en el procés ja es poden donar d’alta de forma gratuïta a través del web Participa Cubelles o accedint per l’enllaç que es troba a la portada del portal web municipal cubelles.cat. Per registrar-se cal introduir un nom, un àlies, un correu electrònic i una contrasenya.

 

Aquesta plataforma servirà, a partir d’ara, per canalitzar totes les accions de participació ciutadana del municipi, seguint el model de reutilització i cooperació entre administracions públiques iniciat per l’Ajuntament de Barcelona amb el programa Decidim. Ara aquesta eina s’ofereix dins del catàleg de la Diputació de Barcelona de forma gratuïta i sota el nom de Participa 311.

L’estrena, els pressupostos participatius

El proper mes de març es presentarà la campanya dels pressupostos participatius 2023. En aquesta cinquena edició, la regidoria de Participació ciutadana, encapçalada per Jacob Capardon, destinarà 150.000€ per a projectes d’inversió de competència municipal i sobre béns propis, que no comprometin els comptes generals d’anys posteriors, inclusius, equitatius, sostenibles mediambientalment i que donin resposta a una necessitat concreta, entre més.

 

Dins del marc estratègic de l’acció de govern, es fa una aposta perquè els projectes ajudin a l’assoliment d’objectius de desenvolupament sostenibles (ODS) en les polítiques públiques municipals, compromesos amb la democràcia inclusiva, participativa i representativa (ODS_16).


  • Imatge pressupostos participatius 2023

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023