L’Ajuntament posa en circulació 150.000€ en vals per comprar al comerç local

15 de desembre de 2021


Tothom qui vulgui pot gaudir d’un val de descompte de 10€ a través de l’aplicació per a telèfons intel·ligents Comerç CubellesLa Fira de Nadal va servir per donar el tret de sortida a la campanya Comerç Cubelles, que han posat en marxa de forma conjunta la regidoria de Turisme, comerç i fires i l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles. Mitjançant aquesta acció, l’Ajuntament de Cubelles posa en circulació 150.000 euros en vals de compra al comerç local. És una nova convocatòria d’ajudes municipals per minimitzar els efectes econòmics de la COVID-19 en el teixit comercial i econòmic del municipi, que se sumen als 130.000 euros de les tres anteriors línies de suport adreçades a comerços, empreses i autònoms de la vila.

 

Les persones majors de 18 anys, residents, amb una segona residència o visitants de Cubelles, poden validar un codi de 10 euros amb el seu NIF/NIE, a través de l'aplicació CUBELLES COMERÇ, disponible a les botigues d'Andoid i iOS. Cada codi equivaldrà a un val de compra per a ser bescanviat en el comerços donats d’alta a la plataforma.

 

Els vals de compra tindran una validesa de 30 dies. Un cop finalitzat aquest termini, la quantitat tornarà a estar disponible per tal de generar un nou codi promocional fins a l’exhauriment de la dotació econòmica. La modalitat de bescanvi dels vals de compra està relacionada amb l’import a gastar i per una compra mínima de 30 euros es descomptaran 10€. D’aquesta forma, el nou ajut de l’Ajuntament de Cubelles tindrà un impacte econòmic directe de 450.000 euros en el comerç local.

 

La quantia de l’ajut als comerços vindrà determinada per l’import de vals de compra rebuts, amb un límit màxim de 5.000 euros per establiment. Les transaccions realitzades quedaran registrades a la plataforma CUBELLES COMERÇ i els establiments cobraran aquests ajuts a mes vençut.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023