La Diputació posa termini a la construcció de la carretera de Mas Trader

31 de maig de 2021


Rosa Fonoll assisteix a la presentació del Pla Zonal de carreteres, on es va anunciar que les obres podrien iniciar-se el 2024L'alcalldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, va assistir el 28 de maig a la presentació del Pla Zonal de Carreteres, presidida per Pere Pons, diputat de l’àrea d’infraestructures, equipaments i espais naturals de la Diputació de Barcelona. La reunió, organitzada pel Consell Comarcal del Garraf, va permetre conèixer els plans de desplegament de les vies locals titularitat de la Diputació al Garraf. Entre aquestes hi destaca la redacció de l’estudi informatiu de la carretera de Mas Trader i Corral d’en Cona, amb un pressupost aproximat de 2,7 milions d’euros, les obres de la qual s’iniciarien l’any 2024.

 

Aquesta obra, reivindicada des de fa anys, convertirà l’actual camí en una carretera provincial que uneixi Cubelles amb Mas Trader i Costa Cunit. Són prop de 4 quilòmetres i mig que separen el centre del poble de la urbanització cunitenca, que es passaria a anomenar B-4351, que tindrà una amplada i unes característiques estàndard, per convertir-la en una carretera adaptada a l’ús actual, per on passen centenars de vehicles diàriament.

 

La previsió de la Diputació és que la redacció de l’estudi informatiu comenci a finals d'aquest any per acotar l’encàrrec posterior del projecte constructiu. Rosa Fonoll va explicar a Ràdio Cubelles que “comencem a veure la llum al projecte de carretera de Mas Trader a Costa Cunit”, una reivindicació que l’Ajuntament de Cubelles havia realitzat des de fa més de 8 anys a la Diputació de Barcelona. El camí cubellenc que es convertirà en carretera és “un dels més transitats dels que recull el Pla, per això ens alguns trams de l'accés a Costa Cunit haurem de fer alguna actuació més, a banda de les que ja hem fet, per millorar la seguretat”, va explicar Fonoll.


  • Reunió carretera Mas Trader
  • Reunió carretera Mas Trader
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023