El Consell Comarcal engega la tramitació d'una nova línia de subvencions per al pagament del lloguer

27 d'abril de 2021


Fins al 4 de juny es poden sol·licitar aquests ajuts d'un màxim de 2.400 euros anuals per al domicili habitualDes d’avui i fins al 4 de juny es poden sol·licitar subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social. Aquestes subvencions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya estan adreçades a persones titulars d'un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya, per al qual es destini un import màxim de 800 euros mensuals. En cas de famílies nombroses i per a unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat legalment reconeguda l'import ascendeix a 900 euros.

 

L'import de l’ajut serà d’entre el 20% i el 40% de l'import del lloguer anual de l'habitatge, amb un màxim de 2.400 euros anuals per habitatge. Per determinar la quantia de la subvenció es tindrà en compte l'import del rebut de lloguer corresponent al mes anterior a la presentació de la sol·licitud. Aquestes subvencions són incompatibles amb el cobrament d'altres ajuts que provinguin de qualsevol administració pública o d'entitats públiques o privades per a les mateixes mensualitats del mateix any i que tinguin la mateixa finalitat. La suma total dels imports a percebre en un mateix any natural no pot ser superior a 4.500 euros.

 

La sol·licitud i tramitació d'aquests ajuts es realitzarà, preferentment, de forma telemàtica al web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Aquelles persones que no tinguin cap possibilitat de fer el tràmit telemàtic, han de demanar cita prèvia al Consell Comarcal del Garraf a través del web http://www.ccgarraf.cat/el-consell/cita-previa.htmTambé es pot demanar cita prèvia per ser atès a l'Oficina d'Habitatge de Cubelles


  • CCGarraf ajuts lloguer
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023