La instal·lació d’un nou node a Cubelles millorarà els serveis de 4G

1 de febrer de 2021


L’entitat Llega800 (900 833 999) solucionarà qualsevol afectació en la recepció del senyal de televisió derivada de l'ampliació de coberturaLes operadores de telefonia mòbil, Telefónica, Vodafone i Orange, han anunciat que durant aquesta setmana continuen a Cubelles amb el procés d'implantació dels serveis 4G a la banda dels 800MHz, per al que té previst l'encesa d'un nou node. La nova tecnologia permet gaudir de connexions mòbils d'alta velocitat sobre tecnologia LTE (4G) amb una millor cobertura a l'interior dels edificis i major abast geogràfic.

 

Per garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la Televisió Digital Terrestre (TDT), l’entitat Llega800 solucionarà qualsevol afectació en la recepció del senyal de televisió. Es prestaran a la ciutadania una sèrie de serveis gratuïts que inclouen, d'una banda, una comunicació domiciliària als habitatges de major afectació que els permetrà sol·licitar de forma gratuïta l'adaptació de l'antena del seu edifici per evitar possibles incidències. I, de l'altra, s’iniciarà un procediment correctiu, després de l'encesa de les estacions, pel qual aquesta Llega800 s'encarregarà d'atendre els usuaris afectats gestionant i resolent possibles afectacions també sense cap cost. Es disposa d’un telèfon d'atenció gratuït (900 833 999) i de la pàgina web www.llega800.es.

 

Amb els nous nodes continua avançant la implantació 4G que, de manera progressiva, s'està estenent per tota la geografia estatal des de juliol de 2015. Llega800 és l'entitat gestora encarregada d'oferir els serveis que garantiran la compatibilitat entre la posada en marxa de l'emissió de l'4G a la banda 800 MHz i la recepció del servei de TDT.


  • llega800
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023