L’Ajuntament reparteix plantes a 2.500 llars d’àvies i avis de la vila en agraïment per la seva actitud durant la pandèmia

14 de desembre de 2020


L’obsequi s’acompanya d’una postal de Nadal amb un dibuix de la il·lustradora local Txell MarcillasL'Ajuntament de Cubelles ha procedit a obsequiar totes les persones més grans de 65 anys de la vila amb una planta i una postal nadalenca especialment dissenyada per a l'ocasió, en agraïment i reconeixement per la seva actitud durant els mesos de pandèmia. En total, se’n reparteixen durant tres dies des d’aquest dilluns 14 de desembre fins a 2.500 flors de pasqua per les llars del municipi on hi viuen avis i àvies empadronats a Cubelles. El dibuix que il·lustra la postal, dissenyat per l'artista cubellenca Txell Marcillas, representa, justament, un avi i una àvia units per una torreta.

 

A l'escrit incorporat, signat per l'alcaldessa, Rosa Fonoll, i la regidora de la Gent gran, Alexandra Corvillo, s'expressa "el nostre agraïment per la teva comprensió i solidaritat durant aquests temps tan difícils, així com la nostra admiració per la teva fortalesa, coratge i generositat a l’hora d’afrontar una situació tan complicada per a tothom. Som al vostre costat, ara i sempre que sigui necessari. Cubelles és una família i tu, el seu pilar. Diuen que tothom és necessari però ningú no és imprescindible. Qui ho va dir, està clar que no et coneixia. Gràcies per ser-hi. De tot cor".

 

L’objectiu de la iniciativa pretén reconèixer l’actitud de la gent gran del municipi durant la pandèmia i, sobretot, mostrar l’escalf i suport de l’Ajuntament durant aquests mesos entre un segment de la població que s’ha vist afectat de forma especialment dura al llarg de la crisi sanitària.


  • Plantes flor de pasqua
  • Postal de nadal per a la gent gran
  • Detall de la postal
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023