Paulina Schumann ja és filla adoptiva de Cubelles

19 de gener de 2015


La filla de Charlie Rivel rep la distinció en un acte emotiu reconeixent la seva trajectòria artística i l’estima per la vilaPaulina Schumann ja és oficialment Filla adoptiva de la vila de Cubelles. L’acord va ser adoptat per unanimitat del Ple municipal el passat mes de juliol però va ser el 16 de gener quan la filla de Charlie Rivel (Fill predilecte de la vila de Cubelles) va rebre de mans de l’Alcaldessa, Mònica Miquel, el diploma que l’acredita amb aquesta distinció.

 

L’acte va ser molt emotiu i va comptar amb la presència institucional dels exalcaldes Lluís Pineda, Joan Vidal i Joan Albet, alguns dels regidors i regidores del Consistori i Antoni Pineda, Fill predilecte de la vila. A més, també hi van ser Jacques Schumann, fill de l’homenatjada, el periodista i crític de circ Jordi Jané i una trentena de veïns i veïnes.

 

La regidora de Cultura, Noemí Cuadra, va destacar “la predisposició en participar de la vida cultural de Cubelles” com un dels motius principals per concedir-li la distinció, a més d’agrair públicament “les nombroses donacions que periòdicament realitza a l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel”.

 

Jordi Jané va projectar un audiovisual amb diversos fragments de les actuacions de Paulina Schumann, on va destacar com la millor amazona de la seva època, però on també se la veia en altres disciplines com ara fent d’acròbata i ballarina. L’emoció del moment va provocar que Paulina Schumann agraís l’aplaudiment dels assistents per prendre paraula i agrair l’estima que sent per Cubelles, una vila que descriu com “una gran família” a la qua va voler-hi venir a viure seguint el consell del seu pare, Charlie Rivel, i de la que va afirmar que no té cap intenció de marxar.

 

L’acte va cloure amb l’entrega del diploma acreditatiu de la distinció per part de l’Alcaldessa a més d’un ram de flors i un àlbum de fotografies que Paulina Schumann no parava d’agrair. Moltes van ser les persones que van aprofitar l’ocasió per fotografiar-se amb l’artista, el màxim exponent de les amazones de circ europees de l’època.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023