Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Deixalleriaweb

  Aquest mes de juny comença la remodelació de la Deixalleria municipal

  15 de juny de 2022

  L'Ajuntament de Cubelles i la Mancomunitat Penedès-Garraf, que té encomanada la gestió dels residus a Cubelles, iniciaran les obres de remodelació i ampliació de la Deixalleria municipal el proper 27 de juny. Prèviament, el 22 de juny, les instal·lacions romandran tancades al públic pel trasllat dels contenidors al nou emplaçament provisional al costat mateix de l'actual Deixalleria.

 • Platja Llarga

  El 15 de juny arrenca oficialment la temporada de platges

  15 de juny de 2022

  La regidoria de Medi Ambient té gairebé tot a punt perquè aquest dimecres, 15 de juny, arrenqui oficialment la temporada de bany a les platges de Cubelles. A banda dels serveis de salvament, que per segon any realitzarà Servitur Salvament SL que va rebre una valoració molt positiva per les persones usuàries l’estiu passat, enguany s’ha avançat la instal·lació de la major part de les dutxes, passarel·les i lavabos al llarg dels prop de quatre quilòmetres de platja del municipi.

 • CAP Cubelles

  L’Ajuntament demana a Salut millores en els serveis sanitaris

  15 de juny de 2022

  L’Alcaldessa i la regidora de Salut de l’Ajuntament de Cubelles, Rosa Fonoll i Pilar Juste, es van reunir la setmana passada amb el director del sector sanitari Alt Penedès – Garraf de CATSALUT, per a traslladar-li diverses peticions que afecten al nostre centre d’atenció primària.

 • Abellarol

  Tornen les visites guiades a la recerca de l'Abellarol

  14 de juny de 2022

  La regidoria de Turisme reprén el dimecres 15 de juny les visites guiades a la recerca de l’Abellerol. L'activitat tindrà lloc tots els dimecres a la tarda durant els mesos de juny i juliol (fins al 20 de juliol i subjecte a la presència de l’au migratòria).

 • Paneroles

  L’Ajuntament realitza el tractament preventiu de plagues en diverses zones

  14 de juny de 2022

  La regidoria de Salut ha realitzat aquesta setmana diverses inspeccions preventives sobre la presència de paneroles i rosegadors en diversos carrers del municipi.

 • replantada palmeres passeig

  Aprovada inicialment l’actualització del projecte del passeig Marítim

  10 de juny de 2022

  La Junta de Govern local ha aprovat inicialment el projecte actualitzat d’actuacions de manteniment al passeig Marítim de Cubelles, que ha de permetre licitar les obres de remodelació de l’espai per un import de 2.280.601,56€ i iniciar-les abans de finalitzar l'any. Aquesta actualització s'ha tramitat durant la pandèmia, aprofitant la paralització gairebé total dels projectes d'obres, per minimitzar els greus efectes que provoquen els canvis climatològics i els temporals (Dana, Glòria...),...

 • Donació de sang

  Un total de 34 persones participen a una nova jornada de donació de sang

  9 de juny de 2022

  Un total de 34 persones van donar sang en la darrera edició de la campanya Donar sang, que el Banc de sang i teixits va realitzar a Cubelles el passat 8 de juny.

 • Rehabilitació pistes de tennis

  En marxa l’execució de les obres de rehabilitació de tres pistes de tennis

  9 de juny de 2022

  La regidoria d’Esports està executant les obres de rehabilitació integral de les pistes 1, 2 i 3, malmeses per l’ús continuat i la climatologia. Aquestes obres formen part del procés dels pressupostos participatius de 2021.

 • Campanya calor

  Torna a activar-se el Pla d’actuació per prevenir els efectes de les onades de calor

  8 de juny de 2022

  Fins al 30 de setembre, el Departament de Salut (ASPCAT), conjuntament amb el Servei de Meteorològic de Catalunya, i amb la col·laboració d’altres organismes de la Generalitat, entitats municipalistes i entitats socials, han posat en marxa el Pla d’actuació per prevenir els efectes d’una possible onada de calor sobre la salut (POCS).

 • 3_plaques fotovoltaiques.jpg

  Noves convocatòries d’ajuts per a la millora de l’eficiència energètica

  8 de juny de 2022

  L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert tres convocatòries d’ajuts per a la rehabilitació, enfocats a la millora de l’eficiència energètica. Són tres programes, destinats a les actuacions d'edificis, d'habitatges i a l'elaboració de documentació tècnica (Llibre de l'edifici i redacció de projectes de rehabilitació energètica).  Aquests ajuts formen part del fons Next Generation de la Unió Europea que busca contribuir a l’eficiència energètica i a la lluita contra...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023